Mία ελληνική eco-friendly εταιρεία με αποκλειστικά vegan σαπούνια, στοχεύει ψηλά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού και από ότι φαίνεται …έχει πολύ καλό λόγο να το κάνει!

To Soap Up Project (sup), είναι μια εναλλακτική προσέγγιση στο χειροποίητο σαπούνι χωρίς χημικά χρώματα και βάση το παρθένο ελαιόλαδο.

Στόχος του εγχειρήματος, σύμφωνα με την ιδρυτή του Soap Up Project, Κατερίνα Αγραφιάδου, είναι ο περιορισμός χρήσης πλαστικής συσκευασίας στην καθημερινή ρουτίνα προσωπικής περιποίησης.

Το Soap Up Project είναι μια ελληνική εταιρεία με χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου που ξεκίνησε το 2022.

Το Soap Up Project είναι μια ελληνική εταιρεία με χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου που ξεκίνησε το 2022. Το όραμά τους συνοψίζεται στο να απομακρυνθεί αρχικά η πλαστική συσκευασία από το μπάνιο.

Για τον σκοπό αυτό η Κατερίνα έχει εστιάσει στη δημιουργία λαχταριστών και μυρωδάτων προϊόντων, που εκτός του ότι καταφέρνουν να παρασύρουν τον χρήστη σε μια καθημερινή ιεροτελεστία χαλάρωσης στο μπάνιο, είναι προϊόντα που φέρουν το ελάχιστο δυνατό περιτύλιγμα χαρτιού.

Σαμπουάν, conditioner, σαπούνια προσώπου, scrub, σαπούνια για σκύλους και πολλά άλλα προϊόντα, με vegan συστατικά, χωρίς χημικά χρώματα, με eco friendly διαδικασίες, όλα σε χάρτινη συσκευασία.

σαπουνιecofriendly3

Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές σαπωνοποιίας με σύγχρονα υλικά και πρωτότυπες συνταγές, το Soap Up Project προσφέρει σαπούνια με εξαιρετικές ιδιότητες για το δέρμα και τα μαλλιά και παρακινεί τον σύγχρονο καταναλωτή να αντικαταστήσει τα -επιβαρυμένα με χημικά και μικροπλαστικά- υγρά προϊόντα που χρησιμοποιεί , με υψηλής ποιότητας στερεά σαπούνια που σέβονται το δέρμα και είναι ικανά να καλύψουν κάθε ειδική ανάγκη περιποίησης.

σαπουνιecofriendly

Μεγάλο και σημαντικό μέρος της δραστηριότητάς της εταιρία είναι οι συνεργασίες!

Το Soap Up Project συμπράττει με μικρές ελληνικές επιχειρήσεις και αξιοποιεί τα προϊόντα και τα υποπροϊόντα της παραγωγής τους για να δημιουργει υψηλής ποιότητας σαπούνια με μοναδικές ιδιότητες και έντονο το στοιχείο της καινοτομίας.

σαπουνιecofriendly

«Έχουμε, ήδη με επιτυχία, ενσωματώσει μπύρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες στα σαπούνια μας και έρχονται συνεργασίες έκπληξη το επόμενο διάστημα,» σημειώνει η Κατερίνα Αγραφιάδου.

Διαβάστε ακόμη: