Μία δόκιμη αστυνομικός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, μεταξύ των 22 συλληφθέντων, έως τώρα, στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και σε άλλες περιοχές.

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη επιχείρηση, που ξεκίνησε στις 06:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι, στην Πανεπιστημιούπολη, στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, αλλά και σε Καισαριανή, Βύρωνα και Αθήνα, για ναρκωτικά και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, έχουν συλληφθεί έως τώρα 22 άτομα, ενώ έχουν προσαχθεί και άλλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη ενώ, όπως λένε οι ίδιες αστυνομικές πηγές, σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

Οι 13 συλλήψεις έγιναν στην παλιά φοιτητική εστία και σε διπλανά σπίτια. Τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους της Φοιτητικής Εστίας αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.