Είναι προφανώς ότι εδώ συμβαίνει αυτό που λέει η λαϊκή παροιμία ότι “αν δεν θέλει η νοικοκυρά να ζυμώσει, όλη μέρα κοσκινίζει”.

Δεν ξέρω αν πράγματι ευσταθούν οι πληροφορίες ότι η φορολόγηση των υπερκερδών των ενεργειακών εταιρειών – των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος και των εταιρειών διύλισης και εμπορίας πετρελαιοειδών – θα μετατεθεί τελικά για μετά τις εκλογές ή όχι.

Το θέμα είναι ότι μία επισήμως διακηρυγμένη θέση από τα χείλη του πρωθυπουργού και των συναρμόδιων υπουργών, καρκινοβατεί από το καλοκαίρι.

Και επειδή εδώ διαβάσατε τα περί άγριας κόντρας Σταϊκού (που τα ρίχνει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας), σας ενημερώνω, όπως με ενημερώνουν, ότι το Μαξίμου ζήτησε αναλυτική ενημέρωση από όλους και όχι μόνο αυτή που παρέλαβε ο Σκρέκας από τη ΡΑΕ από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά δεν την προσκόμισε ποτέ στη Βουλή.

Δεν ξέρω αν κάτι κινείται, λόγω του ότι η αντιπολίτευση και δη η αξιωματική σηκώνουν και θα σηκώσουν περισσότερο το θέμα όσο πάμε προς τις εκλογές, γεγονός που θα στοιχίσει στην κυβέρνηση ή απλώς το Μαξίμου θέλει τα ακριβή(;) νούμερα, μήπως και προκύψουν απαντήσεις, γενικώς ή ειδικώς…

Διαβάστε περισσότερα