Άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν τη βίλα του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με γνωστή ισπανική εκπομπή, άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του Αργεντινού σούπερ σταρ στη Βαρκελώνη τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/4).

Η τηλεοπτική εκπομπή «Y Ahora Sonsoles» δημοσίευσε αποκλειστικό βίντεο στο οποίο άγνωστοι φαίνεται να έχουν μπει στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του Μέσι στην περιοχή Καστελντέφελς και προσπαθούν να το διαρρήξουν.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις δύο η ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης, με δύο κουκουλοφόρους να απαθανατίζονται στον κήπο του σπιτιού και να τρέπονται σε φυγή καθώς ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία.

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιο μεγάλο Ισπανικό ΜΜΕ, όμως στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η κίνηση των δραστών έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι φήμες για επιστροφή του Μέσι στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα αυξάνονται. Ο Αργεντινός δεν πρόκειται να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο και εξετάζει τις προοπτικές για την ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο και πιθανότατα τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του, με την Μπαρτσελόνα να φαντάζει ο ιδανικός προορισμός, αρκεί φυσικά να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε περισσότερα