Γίνεται λόγος πολύς εσχάτως σχετικά με την έκρηξη των τιμών των ακινήτων στα νότια προάστεια της Αθήνας καθώς και τις υπερπολυτελείς κατασκευές σε εμβληματικές επενδύσεις στο τομέα του real estate όπως στο Ελληνικό αλλά και στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Με δεδομένη την ευφορία των καιρών και το πραγματικό ενδιαφέρον για την απόκτηση των σούπερ λουξ κατοικιών πάνω στη θάλασσα στα καλύτερα σημεία της παραλιακής Αθήνας, έχουν εμφανιστεί πολλοί και διάφοροι μεσάζοντες – μέλη της αποκαλούμενης «καλής κοινωνίας» της πρωτεύουσας, στην  πραγματικότητα νταραβεριτζήδες που «όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν» και οι οποίοι έχουν μεταβληθεί σε σύγχρονους μεσίτες- διαμεσολαβητές των συμφερόντων της Lamda και του Αστέρα Βουλιαγμένης, με το αζημίωτο φυσικά!

Ακούγεται ότι η προμήθεια για τους μεσάζοντες – «καλά παιδιά» (στο καλάθι δεν χωρούν στο κοφίνι περισσεύουν) ανέρχεται στο 5% και δεν εξαντλείται στο ακίνητο αλλά σε ότι «αγαπάει η ψυχή σου»!!!
Από σκάφη, μέχρι αυτοκίνητα, σερβίτσια και ότι άλλο αντικείμενο πολυτελείας μπορεί κανείς να σκεφτεί!

Σε απλά λόγια, άλλοι κάνουν επενδύσεις και τοποθετούν τα κεφαλαία τους στη χώρα και άλλοι κονομάνε εκ του ασφαλούς, χωρίς ρίσκο, μέσα από τη νταραβέρι, τη μεσιτεία και την προμήθεια.

Αυτή η Ελλάδα δεν αλλάζει…