Τελείωσε και τυπικά το ντιλ με τον εφοπλιστή Διαμαντίδη και κλείνει άμεσα νέα συμφωνία με 3 επενδυτές από το εξωτερικό….
 
Τελείωσε και τυπικά, αφού πρώτα πέρασε από 40 κύματα, η πώληση των πρώτων τριών βιλών του Αστέρα Βουλιαγμένης στον εφοπλιστή Διαμαντίδη. Μετά από πολλά επεισόδια η υπόθεση είχε τελικά αίσιο τέλος με τον εφοπλιστή να καταβάλει συνολικά για την αγορά αυτή 120 εκατ., η οποία (αν και τυπικά μιλάμε για βίλες) περιλαμβάνει μόνο τα οικόπεδα έκτασης 2-3 στρεμμάτων έκαστο στην θέση όπου παλαιότερα δέσποζε το ξενοδοχείο Αφροδίτη!
Υπό αυτό το πρίσμα είναι αντιληπτό ότι το κάθε σπίτι – υπερπολυτελής κατοικία των 1.000 τμ- θα κοστίσει για να ανεγερθεί τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ καθώς ο Αστέρας έχει θέσει πολύ αυστηρό πλαίσιο προδιαγραφών των οικιών που θα ανεγερθούν.
Η υπόθεση αυτή της αγοράς των τριών βιλών ουσιαστικά άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2017 με την καταβολή από τον εφοπλιστή μιας μεγάλης προκαταβολής. Στη συνέχεια οι πληροφορίες λένε πως το ντιλ χάλασε με τον κ. Διαμαντίδη να φέρεται να ζητά την προκαταβολή πίσω.
Ωστόσο στις μέρες μας η υπόθεση έλαβε αίσιο τέλος μετά και από τις ενέργειες της νέας διοίκησης! Την ίδια στιγμή καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για άλλες 3 αντίστοιχα βίλες το οποίο προέρχεται από κατοίκους του εξωτερικού, επενδυτές που αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν να συνδυάσουν μπίζνες και διακοπές!
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου και αυτό το ντιλ να κλείσει θετικά και να εισρεύσουν άλλα 120 εκατ. στα ταμεία της εταιρίας η οποία θα έχει πουλήσει σχεδόν τις μισές βίλες από αυτές που θα ανεγερθούν και ειδικότερα τις 6 από τις 13!