Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για χωρισμούς στον κόσμο της τέχνης και του θεάματος, αυτή τη φορά για έναν γάμο που κάποιος θα νόμιζε ότι θα κρατήσει για πάντα: Παίρνουν διαζύγιο η Μέριλ Στριπ και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της, Don Gummer. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού στο Page Six, η 74χρονη ηθοποιός και ο 76χρονος γλύπτης «έχουν χωρίσει εδώ και πάνω από έξι χρόνια, όπως επέλεξαν, παρόλο που δεν θα σταματήσει ποτέ να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1978, έχει τέσσερα παιδιά: τους Henry, 43 ετών, Mamie, 40 ετών, Grace, 37 ετών, και Louisa Jacobson, 30 ετών.

Γνωρίστηκαν μέσω του αδερφού της Στριπ, και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο στην αυλή του πατρικού της ηθοποιού. Μάλιστα ο γάμος έγινε έξι μήνες μετά το θάνατο του πρώην συντρόφου και συναδέλφου της Streep, John Cazale, από καρκίνο του πνεύμονα.

Γνωρίστηκαν μέσω του αδερφού της Στριπ, και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο στην αυλή του πατρικού της ηθοποιού. Μάλιστα ο γάμος έγινε έξι μήνες μετά το θάνατο του πρώην συντρόφου και συναδέλφου της Στριπ, John Cazale, από καρκίνο του πνεύμονα.

Μετά το θάνατό του λοιπόν η Στριπ έπρεπε να μετακομίσει από το διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον Cazale και σε αυτό τη βοήθησε ο αδερφός της και ένας από τους φίλους του, που έτυχε να είναι ο Gummer. Εκείνος της πρότεινε να νοικιάζει το δικό του διαμέρισμα τις περιόδους που ο ίδιος ήταν εκτός Νέας Υόρκης. Η συνεργασία τους εξελίχθηκε σε φιλία και, σύντομα, σε έρωτα.

Διαβάστε ακόμη: