Η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σε φιλανθρωπικό αγώνα έφιππου πόλο, απασχόλησε ιδιαίτερα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί στο στόμα που έγινε viral, ενώ θεατές παρατήρησαν ότι στον χώρο υπήρχαν και οι κάμερες του Netflix, μιας και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ, ετοιμάζουν νέο πρότζεκτ με θέμα το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Χάρι συμμετείχε στον αγώνα και τον κέρδισε, με τη Μέγκαν Μαρκλ να του δίνει το τρόπαιο. Ωστόσο, το ένας λογαριασμός στο Instagram με όνομα χρήστη sussexroyal_hm, έφερε στην επιφάνεια μια ακόμη κίνηση της άλλοτε ηθοποιού, που θα συζητηθεί.

Η Μαρκλ καταγράφηκε από παρευρισκόμενο στον αγώνα, να μην αφήνει μια γυναίκα να σταθεί δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι για μια φωτογραφία προκειμένου να γιορτάσει και εκείνη την νίκη του.

Σε πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 42χρονη δούκισσα και ο πρίγκιπας βρίσκονται μεταξύ άλλων στη σκηνή του Grand Champions Polo Club στο Wellington της Φλόριντα για να βγάλουν φωτογραφίες με το τρόπαιο. Εκείνη τη στιγμή, μια γυναίκα προσπάθησε να βρεθεί δίπλα στον δούκα.

Η Μαρκλ στάθηκε όρθια καθώς η άγνωστη γυναίκα δεν έφευγε από το πλευρό του Χάρι και η Μέγκαν της είπε, σύμφωνα με την Page Six: «Θέλεις να έρθεις εδώ;». Στην αρχή η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα της δούκισσας μέχρι να το επαναλάβει κάποιος τρίτος. Τότε εκείνη πήγε και στάθηκε δίπλα στη Μαρκλ.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο κατακεραύνωσαν τη Μαρκλ. «Ανασφαλής, ελεγκτική, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο» γράφουν.

Δείτε μερικά σχόλια

megan3939
megan389
megan_insecurity

Διαβάστε ακόμη: