Η Μέγκαν Φοξ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι θαυμαστές της διχάστηκαν.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν την αναγνωρίζουν, ενώ άλλοι υποστήριξαν τη φυσική ομορφιά της.

Μέγκαν Φοξ: Η φωτογραφία της στο Instagram χωρίς μακιγιάζ που δίχασε

«Ποια είναι αυτή;» έγραψε ένας ακόλουθος της 37χρονης, ενώ άλλος απάντησε «μια γυναίκα που δεν κρύβεται πίσω από το μέικ απ».

«Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπεις χωρίς μέικ απ. Αλλά αυτή είναι και έχει φυσική ομορφιά» συμμετείχε άλλος σχολιαστής στη συζήτηση.

«Την αγαπώ αυτή τη φωτογραφία. Είναι τόσο αληθινή. Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες», «Χωρίς μέικ απ; Τόσο όμορφη», «Πω πω είναι όμορφη ακόμα και χωρίς μέικ απ» ήταν μερικά ακόμη σχόλια που έγιναν κάτω από τη φωτογραφία της.

Υπήρξαν ωστόσο και κάποιοι που την μπέρδεψαν με την Κιμ Καρντάσιαν. «Έκανα scroll και νόμιζα ότι ήταν η Κιμ», «γιατί εγώ νόμισα ότι ήταν η Κιμ Καρντάσιαν;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Μέγκαν Φοξ: Όταν μίλησε για τη σωματική δυσμορφία

Η Μέγκαν Φοξ είχε μοιραστεί την άνοιξη του 2023 την αίσθησή της ότι έχει σωματική δυσμορφία, αναφέροντας πως δεν υπήρξε στιγμή στα τόσα χρόνια που ζει, που να ήταν ποτέ ικανοποιημένη με την εμφάνισή της.

Η Μέγκαν Φοξ είχε φωτογραφηθεί για το νέο τεύχος μαγιό του Sports Illustrated μιλώντας για τις αγωνίες της για το σώμα της και ότι ποτέ δεν βλέπει τον εαυτό της όπως οι άλλοι. «Δεν υπήρξε ποτέ ένα σημείο στη ζωή μου που να αγάπησα το σώμα μου. Ποτέ, ποτέ», είχε δηλώσει η Μέγκαν Φοξ.

Μιλώντας για την παιδική της ηλικία και τα προβλήματά της με την αυτοαποδοχή και την εικόνα του σώματός της, η Μέγκαν Φοξ είχε αποκαλύψει ότι έχει «δυσμορφία σώματος», προσθέτοντας : «Δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου πραγματικά όπως με βλέπουν οι άλλοι».

Χαρακτηρίζοντας αυτή τη στιγμή ξεχωριστή επειδή φωτογραφήθηκε ως μοντέλο του Sports Illustrated, η Μέγκαν Φόξ είχε πει: «Όταν ήμουν μικρή, αυτό ήταν σαν μια εμμονή που είχα, ότι έπρεπε να δείχνω έτσι. Επειδή είχα επίγνωση του σώματός μου τόσο μικρή, δεν είμαι σίγουρη».

«Το ταξίδι της αγάπης για τον εαυτό μου θα είναι ατελείωτο, νομίζω», είχε παραδεχθεί. Σχετικά με το τι θέλει να ξέρει ο κόσμος για εκείνη, είχε αναφέρει: «Εύχομαι όλοι να παρατηρούσαν την αύρα μου, γιατί έχω μια αύρα ουράνιου τόξου και είναι ξεχωριστή».

Επίσης, είχε πει ότι έχει τεράστια υπομονή και ότι δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία της. «Χρειάζονται πολλά για να με κάνουν να χάσω την ψυχραιμία μου, εννοώ πολλά, έχω τρελή υπομονή. Αλλά όταν με σπρώχνεις στα άκρα, καλύτερα να τρέξεις να σωθείς και είναι τρομακτικό όσο δεν πάει».

Διαβάστε ακόμη: