«Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος επιβεβαίωσε πως το χθεσινό περιστατικό άγριας αστυνομικής βίας, ήταν στο πλαίσιο ολόκληρης κυβερνητικής εκστρατείας που εκτυλίσσεται με στόχο τον εκφοβισμό των πολιτών», σχολιάζει σε δήλωσή του που αναφέρεται στη σημερινή ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλυψε απολύτως το βουλευτή της ΝΔ κ. Κυρανάκη που αποκάλυψε το όνομα του θύματος, κάτι που αποδεικνύει ότι η επιλογή παραβίασης των προσωπικών του δεδομένων ήταν ξεκάθαρα επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου. Και δεν περιορίστηκε στα προσωπικά του δεδομένα», σημειώνει ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «η κα Πελώνη δεν δίστασε να αναφερθεί και στις πολιτικές ιδέες του θύματος, για να δικαιολογήσει το ξύλο που έφαγε μπροστά στα μάτια παιδιών και των γονιών τους».

«Το επόμενο βήμα είναι η κα Πελώνη να μας ανακοινώσει ότι για να βγει να πάρει αέρα κάποιος γύρω από το σπίτι του μαζί με τα παιδιά του, θα χρειάζεται πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων», συνεχίζει ο κ. Ηλιόπουλος και καταλήγει: «Κάθε ημέρα που περνάει, δείχνουν ότι όχι μόνο δεν μπορούν να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία, αλλά βάζουν σε δοκιμασία ακόμα και την ίδια τη δημοκρατία».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.