Ο Μάτζικ Τζόνσον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Σαντορίνη, ποζάροντας με φόντο το ηφαίστειο.

Ο θρύλος του NBA τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και με την πρώτη ευκαιρία μπαίνει στο αεροπλάνο για το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές του σε κάποιο ελληνικό νησί.

Μετά τη Μύκονο, στη Σαντορίνη ο Μάτζικ Τζόνσον

Φέτος ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει το… tour του στα ελληνικά νησιά. Επισκέφτηκε αρχικά τη Μύκονο και στη συνέχεια βρέθηκε στη Σαντορίνη, όπου πόζαρε με φόντο τον μπλε τρούλο από τις Τρεις Καμπάνες των Φηρών και το ηφαίστειο, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στα social media.

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν hot προορισμό για τον θρύλο των Los Angeles Lakers που δεν χάνει την ευκαιρία να επισκεφτεί τη χώρα μας. Αυτή τη φορά, πόζαρε με φόντο τον μπλε τρούλο από τις Τρεις Καμπάνες των Φηρών και το ηφαίστειο.

«Η Cookie και εγώ στην περίφημη εκκλησία των Τριών Καμπάνων των Φηρών στην πανέμορφη Σαντορίνη! Πίσω μας μπορείτε να δείτε ένα ηφαίστειο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο θρύλος των Los Angeles Lakers, δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία και βίντεο.

Το Ιόνιο επισκέφθηκε πέρυσι ο Μάτζικ Τζόνσον

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα και την Κέρκυρα ευχαριστήθηκε- πέρυσι– για άλλη μία φορά ο θρύλος του NBA και των Los Angeles Lakers Μάτζικ Τζόνσον. Ο κυριότερος εκφραστής του «Showtime» των Lakers τη δεκαετία του 80 πήγε στην Κέρκυρα ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό των εν Ελλάδι διακοπών του.

Το… tour του θρύλου των Lakers άρχισε από τα Επτάνησα και συγκεκριμένα, από την Κέρκυρα, ποζάροντας από το σκάφος του μπροστά στο ιστορικό Παλαιό Φρούριο και μοιράζοντας τη στιγμή στα social media και τους  εκατομμύρια followers του σε Twitter και Instagram!

Και στη συνέχεια, ενθουσιασμένος από τις ομορφιές των Επτανήσων, ο Μάτζικ Τζόνσον πήγε στην Ιθάκη ενώ δεν παρέλειπε να μοιράζεται τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.