Οι αγαπημένοι του Λέικερς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των playoffs από τους Φοίνιξ Σανς ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απέτυχε να προκριθεί στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην καριέρα του. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάτζικ Τζόνσον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και από την Πέμπτη 24/6 βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα!

Εικόνα

Το… tour του θρύλου των Λέικερς άρχισε από τα Επτάνησα και συγκεκριμένα την Κέρκυρα, ποζάροντας από το σκάφος του μπροστά στο ιστορικό Παλαιό Φρούριο και μοιράζοντας τη στιγμή στα social media και τους 7.5 εκατομμύρια followers του σε Twitter και Instagram!

Στο νησί των Φαιάκων

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα και την Κέρκυρα απολαμβάνει για άλλη μία φορά ο θρύλος του NBA και των Los Angeles Lakers Μάτζικ Τζόνσον. Ο κυριότερος εκφραστής του «Showtime» των Lakers τη δεκαετία του 80 βρίσκεται στην Κέρκυρα ο οποίος αποτελεί τον πρώτο σταθμό των εν Ελλάδι διακοπών του.

Μάλιστα ο Magic φωτογραφήθηκε στο κατάστρωμα του σκάφους του με φόντο το Παλιό Φρούριο της πόλης. Ο Johnson δεν παρέλειψε να κάνει ακόμα και βάρη δείχοντας ότι ακόμα και στα 61 του παραμένει σε τρομερή φόρμα.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί τα στιγμιότυπα των διακοπών του στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media όπου τον ακολουθούν 7,5 εκατομμύρια χρήστες.