Η 81χρονη Μάρθα Στιούαρτ σπάει όλα τα ταμπού και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του τεύχους 2023 του Sports Illustrated – γεγονός που την καθιστά τη γηραιότερη γυναίκα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Το διάσημο περιοδικό αποκάλυψε χθες τα τέσσερα αστέρια του εξωφύλλου, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η επιχειρηματίας και lifestyle γκουρού, μαζί με την Μέγκαν Φοξ, την Κιμ Πέτρας και τον Μπρουκς Νάντερ.

Μια «ιστορική» πόζα


Όσο για την Μάρθα Στιούαρτ – η οποία χαρακτήρισε ιστορική την πόζα για το περιοδικό στην ηλικία της – σπάει τα ταμπού και δείχνει την εντυπωσιακή σωματική της διάπλαση, φορώντας 10 διαφορετικά μαγιό.

Η φωτογράφηση έγινε από τον Ruven Afanador στην περιοχή Punta Cana της Δομινικανής Δημοκρατίας, με την 81χρονη επιχειρηματία να εξηγεί ότι «δεν σκέφτεται πολύ την ηλικία της», ωστόσο παραδέχεται ότι το να συμμετέχει στο περιοδικό στα 81 της χρόνια ήταν σίγουρα μεγάλη υπόθεση για εκείνη.

Μάρθα Στιούαρτ: Το γηραιότερο άτομο στο εξώφυλλο του Sports Illustrated

«Όταν άκουσα ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit, σκέφτηκα: ‘Ω, αυτό είναι πολύ καλό, θα είμαι το γηραιότερο άτομο που νομίζω ότι έχει βρεθεί ποτέ σε εξώφυλλο του Sports Illustrated’» είπε. «Και δεν σκέφτομαι τόσο πολύ την ηλικία, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό είναι κάπως ιστορικό. Η ηλικία δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας όσον αφορά την φιλία ή την επιτυχία, αλλά το τι κάνουν οι άνθρωποι, πώς σκέφτονται οι άνθρωποι, πώς ενεργούν οι άνθρωποι, αυτό είναι το σημαντικό και όχι η ηλικία σου» πρόσθεσε.

Η Μάρθα Στιούαρτ μίλησε επίσης για το εξώφυλλο στην εκπομπή Today, εξηγώντας πως ενώ ήταν μια «πρόκληση» για εκείνη», ένιωσε ότι «ανταποκρίθηκε σε αυτήν».

«Για μένα είναι μια απόδειξη της καλής ζωής» είπε. «Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε την καλή ζωή, την επιτυχημένη ζωή και όχι τα γηρατειά. Το όλο θέμα της γήρανσης είναι τόσο βαρετό».

Η δίαιτα που έκανε για να φωτογραφηθεί με μαγιό

Παράλληλα, αποκάλυψε την δίαιτα που έκανε για να εξασφαλίσει ότι θα έδειχνε τον καλύτερό της εαυτό κατά τους μήνες που προηγήθηκαν της φωτογράφησης. «Δεν λιμοκτονούσα, αλλά δεν έτρωγα ζυμαρικά ή ψωμί για δύο μήνες. Πήγαινα για pilates κάθε δεύτερη μέρα» εξήγησε. «Ζω έτσι κι αλλιώς μια υγιεινή ζωή. Καλή διατροφή, καλή άσκηση και υγιεινή φροντίδα του δέρματος και όλα αυτά τα πράγματα, αλλά ήταν κάπως διασκεδαστικό.

Κλείνοντας, σημείωσε πως ήταν «περίεργο» να ποζάρει με μαγιό μπροστά σε «τόσο κόσμο», αλλά αστειεύτηκε: «Καλά βγήκε» και πρόσθεσε πως ελπίζει ότι ο κόσμος θα αισθανθεί «εμπνευσμένος» βλέποντάς την στο εξώφυλλο.

 

Διαβάστε περισσότερα