Ο Μάριος Αθανασίου προχώρησε σε δηλώσεις, μεταξύ των οποίων ανέφερε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του καλό πατέρα.

«Εγώ πιστεύω πάντα πως δεν είμαι καλός και λέω στα παιδιά ότι κάνω συνέχεια λάθη. Το ξέρω και το βλέπω κιόλας ότι κάνω συνέχεια λάθη. Ό,τι συμβαίνει λάθος καταλαβαίνεις πως είναι δική σου ευθύνη. Και δεν το κάνω επειδή είμαι ενοχικός, αλλά αυτό ισχύει» είπε στην αρχή στην κάμερα του «Happy Day».

Ο Μάριος Αθανασίου πρόσθεσε, λέγοντας: «Αυστηρός δεν είμαι, αλλά μερικές φορές χάνω την υπομονή μου, θα ήθελα να είχα παραπάνω. Η επιμονή των γυναικών είναι αυτή που με κάνει να χάνω την υπομονή μου. Από τα 2 μέχρι τα 82 είναι ίδιες, αυτό κάνουν». 

Ο ηθοποιός έχει αναφερθεί ξανά στα παιδιά του πριν λίγο καιρό. Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου είπε στην εκπομπή «Πρωινό», ότι: «Με τον γιο μου, τη συζήτηση για την ομοφυλοφιλία την κάναμε μέσα σε τρία λεπτά, ακόμη και με τις μικρές κόρες μου, θεώρησα πως έπρεπε να κάνω τη συζήτηση, κατά πάσα πιθανότητα μπορεί κάποιοι να το κορόιδευαν στο σχολείο» είπε.

Συνέχισε, λέγοντας: «Του εξήγησα – μέσα σε λίγα λεπτά – και τελειώσαμε… το ξεκαθαρίσαμε. Δεν ήταν κάτι περίεργο. Είμαι αισθανόμαστε έτσι, όσο πιο μεγάλοι είμαστε τόσο πιο περίεργα αισθανόμαστε».

Μάριος Αθανασίου σε Μενδώνη: Παραιτηθείτε ως ύστατη πράξη αξιοπρέπειας

Διαβάστε ακόμη: