Σάκης Κατσούλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο νικητής του Survivor All Star σημείωσε ότι αποδέχτηκε την πρότασή του να βρίσκεται το όνομά του στο ψηφοδέλτιο, ενώ ανέφερε πως τον τιμά ιδιαίτερα.

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την περιφέρεια Αττικής. Πέρα από το γεγονός ότι τον θαυμάζω, νιώθω ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μας ενώνει! Στα δύσκολα παλεύουμε με πίστη, προσπαθούμε με εντιμότητα για το καλύτερο και (ευτυχώς) βγαίνουμε νικητές. Με την απεριόριστη αγάπη και στήριξή σας, μου δώσατε πολλά αναδεικνύοντάς με νικητή δύο φορές στο ελληνικό Survivor. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανταποδώσω, προσφέροντας για το κοινό καλό! Με σεβασμό και ταπεινότητα ζητώ να μου δώσετε την δυνατότητα να “αγωνιστώ” αυτή τη φορά για την Αττική, τον τόπο που ζω, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά κι αγαπώ. Χωρίς πολλά λόγια, με έργο! Και με οδηγό το Νίκο Χαρδαλιά να πάμε την Αττική Μπροστά», είχε γράψει σε ανάρτησή του.

Η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, εξέφρασε την υποστήριξή της στον αγαπημένο της, έκανε κι εκείνη μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε story: «Δεν ξέρω τι άλλο να πω για σένα! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή φοβήθηκα με αυτή σου την απόφαση και το ξέρεις! Αλλά σου έχω τόσο πολλή εμπιστοσύνη που ξέρω ότι θα τα καταφέρεις κι εκεί! Θεωρώ πως θα κάνεις το καλύτερο που περνάει από το χέρι σου με πίστη, δουλειά και αφοσίωση! Σίγουρα θα δούμε πράξεις κι όχι λόγια. Και δεν το λέω για να το πω, απλά σε ξέρω καλά. Ξέρω ότι αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, αν δεν γίνει πράξη, δεν θα σταματήσεις! Σε θαυμάζω γι’ αυτό! Θα είμαι δίπλα σου στα πάντα! Εδώ για να σε στηρίζω σε κάθε σου ξεκίνημα! Καλή αρχή αγάπη μου!».

Δείτε το story της:

Διαβάστε ακόμη: