Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην Βίκυ Γεωργάτου και το SDNA για όλα για το κυνήγι της για την κατάκτηση τίτλου, τις στιγμές που λυγίζει και πώς δουλεύει για να το ξεπεράσει και να προχωρήσει μπροστά, να βελτιωθεί αλλά και για τον νέο της προπονητή. Αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι είναι το στήριγμά της.

Στην ερώτηση αν την επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η Μαρία Σάκκαρη απάντησε «καθόλου».

«Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

Μαρία Σάκκαρη: Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου

Παράλληλα, η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στα συναισθήματά της για το γεγονός ότι πλέον οι Έλληνες αγαπούν πιο πολύ το τένις χάρη στην ίδια και τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ για το Davis Cup.

«Ήταν απίστευτο. Ήταν τόσο όμορφο να το βλέπεις… Όταν ήμασταν στο United Cup, είχαμε αμφιβολίες γιατί δεν είχε διαφημιστεί ακόμα. Εγώ το δεν το ήξερα, να φανταστείς, το έμαθα έναν μήνα πριν ότι θα γινόταν στο ΟΑΚΑ. Νόμιζα ότι θα γινόταν στο ΟΑΚΑ στο ανοιχτό! Δεν πίστευε κανείς ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα.

Σίγουρα βοήθησε και η πορεία του Στέφανου στην Αυστραλία, ακούστηκε πάρα πολύ ότι έπαιξε άλλον έναν τελικό. Αν και νομίζω ότι θα είχε πολλούς θεατές έτσι κι αλλιώς. Ο κόσμος αγαπάει πλέον το τένις στην Ελλάδα, έχει μπει στα σπίτια όλων. Κρίμα που δεν θα γίνει και το Fed Cup στην Ελλάδα!»

 

Διαβάστε ακόμη: