Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μίλησε η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Η τενίστρια, η οποία είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο με το γιο του Πρωθυπουργού, σχολίασε το γεγονός ότι η σχέση τους έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του Τύπου, αλλά οι δυο τους δεν κρύβουν πως είναι μαζί.

Μιλώντας στο περιοδικό «Down Town» η Μαρία Σάκκαρη είπε για τον σύντροφό της: «Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς συγκεντρώνομαι σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, είτε αυτό είναι σχέση, είτε η δουλειά σου. Πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020 και έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2021. H σχέση τους έγινε γνωστή το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν έφευγε στιγμή από τις κερκίδες του Court Suzanne-Lenglen, όπου η Μαρία Σάκκαρη αγωνιζόταν στο Roland Garros.

Διαβάστε ακόμη: