Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε από τον γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο. Ο γάμος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου με τον Απόστολο Γκλέτσο ήταν από τους πιο σύντομους στην ελληνική showbiz καθώς κράτησε μόλις 2 μήνες.

Χρόνια μετά τον χωρισμό τους η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε σε βίντεο της στο TikTok, τον λόγο του χωρισμού τους.

«Παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμουν στα 19 μου. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν. Κράτησε 2 μήνες ο γάμος. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα με ουίσκι νηστική και κόκα. Έπινα κόκα όλη μέρα και ουίσκι. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Και μετά με το που πήγαμε και αρχίσαμε και μέναμε μαζί και άρχισε η πραγματικότητα να είναι πραγματικότητα εκεί άρχισα να φρικάρω και άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

@

♬ –

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και τα χειρότερα. Με αυτόν έκανα την πολλή τρέλα με τον οποίο δεν θα έκανα ποτέ κάποια σχέση εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή της κόκας, του αλκοόλ των χαπιών, του έξω αυτό είχα στο μυαλό μου, δεν μου ‘χε φύγει αυτό το πράγμα. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Έτσι ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Από τότε εγώ ξαναγύρισαν σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας, του αλκοόλ, των χαπιών. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο. Και αυτό είναι που λέω ότι σε αλλοιώνουν αυτά τα πράγματα» σημείωσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Διαβάστε περισσότερα