Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστό ότι έχει «κλείσει» εδώ και καιρό τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους.

Πότε θα γίνει αυτό; Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά, εκτός από τη «MARCA». Η ισπανική εφημερίδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αναφέρει ότι στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου ο Γάλλος στράικερ θα προβάρει και επίσημα τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ο λόγος που θα συμβεί αυτό εκείνη τη χρονική περίοδο είναι ότι ο 25χρονος επιθετικός θέλει να δώσει το «παρών» στο επερχόμενο Euro, δίχως να έχει καμία σκοτούρα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να του κάνει το χατίρι. Θέλει να τον βοηθήσει και για να το καταφέρει αυτό θα οργανώσει την παρουσίασή του, λίγο μετά το τέλος της σεζόν και πριν εκείνος γίνει μέλος της αποστολής της εθνικής Γαλλίας. Όπου στόχος τόσο του Εμπαπέ, όσο και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της αποστολής των «τρικολόρ» είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα γήπεδα της Γερμανίας.

Κάθε καλοκαίρι το ίδιο μοτίβο. Το ίδιο σενάριο και εν τέλει το ίδιο φινάλε! Στην αρχή η Ρεάλ Μαδρίτης έδειχνε ενδιαφέρον για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Αργότερα πρέσαρε πιο δυνατά και πιο έντονα και στο τέλος κάπου χάλαγε το deal και ο Γάλλος στράικερ έμενε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό δεν συνέβη μόνο μία φορά. Αλλά το καλοκαίρι του 2021, του 2022 και του 2023! Ωστόσο, η «βασίλισσα» δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει ότι μπορεί να γίνει δικός της παίκτης όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι του 2024 οι φίλοι της ισπανικής ομάδας θα δουν για τα καλά τον Γάλλο με τη φανέλα του συλλόγου!

Διαβάστε ακόμη: