Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, ότι οι περίφημοι Ισραηλινοί επενδυτές, που είχαν τοποθετηθεί στην φαρμακευτική κάνναβη (βλέπε εργοστάσιο στην Κορινθία) φέρεται να έχουν μέχρι στιγμής απογοητευθεί από τα δεδομένα, τις εξελίξεις και τις αποδόσεις, καθώς αν κάτι δεν αλλάξει δραματικά, αποδεικνύεται «μάπα το καρπούζι»!

Και οι πληροφορίες μου λένε ότι ήδη οι Εβραίοι επιχειρηματίες «ψάχνουν» τους «σπόνσορες» (άνωθεν) και «υποστηρικτές» της επένδυσης (από την κυβέρνηση και όχι μόνο) που τους είχαν φλομώσει στις υποσχέσεις!!!

Επειδή λοιπόν η κατάσταση μοιάζει να εκτροχιάζεται σε όλα τα επίπεδα, με πληροφορούν αρμοδίως κυβερνητικοί κύκλοι του παρασκηνίου, που παρακολουθούν από κοντά – και από μέσα- τις εξελίξεις, ότι οι γνωστοί «σπόνσορες» – υποστηρικτές- κυβερνητικοί νταραβεριτζήδες, ασκούν μεγάλες πιέσεις προκειμένου να θεσμοθετηθεί η συνταγογράφηση της φαρμακευτικής κάνναβης!

Για να αρχίσει η ελληνοϊσραηλινή επένδυση, των εμφανών αλλά και των «αφανών» – όπως φημολογείται- επενδυτών, να αποδίδει καρπούς και να πάψει να είναι στάσιμη και ζημιογόνα όπως την ώρα τούτη, που προς το παρόν οι Εβραίοι «κλαίνε τα λεφτά τους»!

Διαβάστε ακόμη: