Επειδή εσχάτως γίνεται λόγος πολύς ως προς το φυσικό πρόσωπο – οπαδό, που περιέλουσε με ρατσιστικά σχόλια τον Γάλλο διαιτητή της αναμέτρησης (Ζοζέφ Μπισάνγκ) του Ολυμπιακού σε πρόσφατο παιχνίδι της Ευρωλίγκας απέναντι στην Βαλένθια (τον οποίο προς τιμήν της η Διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού απέκλεισε ισοβίως από το ΣΕΦ) και επειδή από διάφορα δημοσιεύματα εμπλέκονται τρεις (3) εταιρίες του χώρου των τηλεπικοινωνιών όπου φημολογείται πως εργάζεται, για να τελειώνουμε και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, ο εν λόγω Σπύρος Λ….., που κατείχε εισιτήριο διαρκείας στα court seats του ΣΕΦ, εργάζεται ως Digital Transformation & New business Development Director στον όμιλο ΟΤΕ – Cosmote, όπου την ώρα τούτη εξελίσσονται στελεχιακές διεργασίες με την επικείμενη αποχώρηση του Μιχάλη Τσαμάζ από την ηγεσία!

Ο Σπύρος Λ….. πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, όπως λένε όσοι επί χρόνια τον βλέπουν στην πρώτη θέση του ΣΕΦ, ουδέποτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα και σχεδόν πάντα συνοδευόταν από τα μικρά παιδιά του, δημιουργώντας στους πάντες την εικόνα ενός καλού και σοβαρού οικογενειάρχη, που ούτε προκαλεί, ούτε εξυβρίζει!

Τώρα στο γήπεδο την ώρα της έντασης πολλές φορές οι άνθρωποι στα νεύρα πάνω, λένε πράγματα που δεν εννοούν. Η κακιά στιγμή …

Διαβάστε ακόμη: