Σε δύσκολη, πολύ δύσκολη θέση, βρίσκεται ο Έρικ Τεν Χαγκ! Οι διαδοχικές βαριές ήττες από Μαντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ έχουν ρίξει στα… σχοινιά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κινδυνεύει να μείνει από νωρίς εκτός στόχων. Ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου κι αν το διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμα οφείλεται στη διοικητική αβεβαιότητα που υπάρχει. Η ομάδα δείχνει να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη δική της κινούμενη άμμο, την ώρα που όλοι περίμεναν να… αναγεννηθεί.

Οι Times μετέδωσαν νωρίτερα σήμερα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη εξετάζει τις εναλλακτικές της, αφού ο Τεν Χαγκ κινδυνεύει πολύ σοβαρά να δει την πόρτα της εξόδου του Κάρινγκτον.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, δύο ονόματα που έχουν συζητηθεί όσον αφορά τον πιθανό του αντικαταστάτη είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν που παραμένει ελεύθερος, και αυτό του Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ. Το θέμα του προπονητή ωστόσο, είναι πολύ περίπλοκο αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της αβεβαιότητας που κυριαρχεί όσον αφορά την ιδιοκτησία της ομάδας. Οι Γκλέιζερ που αποτελούν το «κόκκινο πανί» για τους φίλους της ομάδας δεν θέλουν να πουλήσυν τις μετοχές τους παρά τις προτάσεις που τους έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει το χειρότερο ξεκίνημά της εδώ και 61 χρόνια, μιας και μετρά οκτώ ήττες στα 15 πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Οι πέντε εντός έδρας ήττες σε 10 παιχνίδια στο «Ολντ Τράφορντ» αποτελούν και το χειρότερο ξεκίνημα στο «θέατρο των ονείρων» εδώ και 93 χρόνια!

Διαβάστε ακόμη: