Σήμερα (31/05), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντιόγκο Νταλότ, έως το καλοκαίρι του 2028. Ο Πορτογάλος δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Σεΐχης του Κατάρ υπόσχεται… Νεϊμάρ εάν αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σεΐχης του Κατάρ υπόσχεται στον κόσμο τον Νεϊμάρ, εάν αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει «βάλει» πωλητήριο στους «κόκκινους διαβόλους», που αναζητούν χρόνια τον δρόμο τους και σε μερικές ώρες, λήγει και η τρίτη προθεσμία για την κατάθεση προτάσεων.

Ο Σεΐχης Αλ Τάνι έχει προσφέρει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον υποψήφιο, ενώ, υπόσχεται να φέρει και τον Νεϊμάρ στο «Όλντ Τράφορντ», ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τη Sun. Η προσφορά του Αλ Τάνι «αγγίζει» τις 4.5 δισ. λίρες, ενώ, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ προσφέρει 4 δισ. λίρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Για την εξαγορά, ενδιαφέρεται και η Elliott Management.

Το Sky Sports έγραψε ότι η προσφορά του Ράτκλιφ αφορά συνιδιοκτησία με τους Γκλέιζερ, οι οποίοι δυνητικά διατηρούν το 20% του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου. Από πλευράς του, ο Σεΐχης του Κατάρ φαίνεται ότι επιθυμεί πλήρη εξαγορά μέσω του ιδρύματός του, Nine Two Foundation, ωστόσο, μένει να φανεί αν η προσφορά του θα γίνει αποδεκτή, αν ληφθεί υπόψη η αναφερόμενη τιμή των 6 δισεκατομμυρίων λιρών που ζητούν οι Γκλέιζερς. Θα μπορούσαν να υποβληθούν έως και έξι προσφορές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το Football Insider.

Διαβάστε ακόμη: