Η εποχή του Ραλφ Ράνγκνικ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε… Ο Γερμανός θα βρίσκεται απόψε στο «Θέατρο των Ονείρων» για να δει από κοντά τη νέα του ομάδα. Δεν θα κάτσει στον πάγκο, ούτε θα κοουτσάρει τους «κόκκινους διάβολους» στο ματς με την Άρσεναλ. Θα βρίσκεται στο θεωρείο του «θεάτρου» για να παρακολουθήσει αφ’ υψηλού τους παίκτες και να σημειώσει στο μπλοκάκι του τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά της ομάδας.

Θέλει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να δει που η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση. Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σαφές πως θα προσπαθήσει να καλύψει τον Γερμανό τους επόμενους μήνες. Θέλει να του παρέχει τα χρήματα για να μπορεί εκείνος να κινηθεί στην αγορά και να φέρει στον σύλλογο τους παίκτες που κρίνει πως μαζί με τα υπάρχοντες θα ξαναφέρουν την επιτυχία.

Σημερινό δημοσίευμα της Mirror αναφέρει πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν στον Ράνγκνικ 150 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ο Γερμανός θα έχει έτσι στη διάθεσή του ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να παίξει… μπάλα και να φέρει παιχταράδες στο «Ολντ Τράφορντ». Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει και τους ποδοσφαιριστές που ο 63χρονος έχει πρώτους στη λίστα του. Αυτοί είναι οι Χαϊντάρα και Νκουκού της Λειψίας. Δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζει πολύ καλά μιας και ήταν δικές του επιλογές όταν και εκείνος βρισκόταν στον γερμανικό σύλλογο.

Τα χρήματα που έχει στη διάθεσή του είναι ικανά να φέρουν τόσο τους δύο παραπάνω όσο και άλλους ακόμη παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι ακόμη στην υπάρχουσα ομάδα. Το ρεπορτάζ κλείνει με τον μεγάλο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ραλφ Ράνγκνικ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον φορ της Μπορούσια Ντόρμτουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός είναι το νούμερο ένα πρότζεκτ της Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι.