Δεν σταματά να προκαλεί (ή να νομίζει ότι προκαλεί πλέον) η Μαντόνα με την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Για μία ακόμη φορά η εκκεντρική τραγουδίστρια βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή τα παθιασμένα φιλιά και τις προκλητικές στάσεις της, στο νέο της βίντεο κλιπ με τη ράπερ Tokischa, για το ρεμίξ του κομματιού «Hung Up».

Οι εικόνες από το σέξι βίντεο κλιπ έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με τα στιγμιότυπα να δείχνουν τη «βασίλισσα της ποπ», να απλώνει τα χείλη της πάνω στη ράπερ.

Σε άλλο σημείο η ράπερ φαίνεται να σκύβει και να φιλάει την ευαίσθητη περιοχή της 64χρονης, με το πρόσωπο της να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της Μαντόνα.

Η Μαντόνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, ενώ δεν έλειπαν οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις και από τις δύο τραγουδίστριες.

Πέρα από το ότι πρόκειται για ένα ανούσιο ρεμίξ, η Μαντόνα για ακόμη μια φορά δείχνει πόσο αδυνατεί να συμβιβαστεί με την ηλικία της, όπως επίσης και ότι δεν μπορεί να συναγωνιστεί (και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνει) τις πιτσιρίκες που εμφανίζονται (και σύντομα εξαφανίζονται) τις οποίες επιλέγει να συνεργάζεται στην προσπάθεια της να συνεχίσει να είναι την επικαιρότητα, καταντώντας στο τέλος γελοία.

Διαβάστε ακόμη: