Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, η Μαντόνα απάντησε σε 50 ερωτήσεις θαυμαστών της σχετικά με το επερχόμενο άλμπουμ της, την καριέρα 40 ετών, τις ένοχες απολαύσεις της αλλά και τις μεγαλύτερες τύψεις της.

Σε ένα νέο βίντεο, που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube, η 64χρονη σταρ ήταν απόλυτα ειλικρινής, όταν ρωτήθηκε για το τι έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της.

«Να παντρευτώ. Και τις δύο φορές!», δήλωσε η Μαντόνα, αναφερόμενη στους προηγούμενους γάμους της με τον Σον Πεν, από το 1985 έως το 1989, και τον Γκάι Ρίτσι, από το 2000 έως το 2008.

Μαντόνα: Αγαπημένη εμμονή το σεξ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Madonna είχε και άλλες αποκαλύψεις για το κοινό της. Όπως πως η «αγαπημένη της εμμονή» είναι το σεξ και ότι αν δεν ήταν μουσικός θα ήταν δασκάλα.

Όταν ρωτήθηκε πώς συνεχίζει να βρίσκει έμπνευση σε έναν κόσμο που είναι τόσο διαφορετικός απ’ ότι όταν ξεκίνησε, η τραγουδίστρια είπε ότι «αν είσαι περίεργος άνθρωπος και δίνεις προσοχή στη ζωή, δεν θα σταματήσεις ποτέ να εμπνέεσαι».

Η Μαντόνα μετανιώνει και για τους δύο γάμους που έκανε και αποκαλύπτει την εμμονή της με...το σεξ!

Στη συνέχεια εξήρε τη σημασία που έχει το σεξ στη ζωή της καθώς όπως είπε είναι αυτό που την κρατάει σε εγρήγορση.

Μιλώντας για την καριέρα της, είπε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας τους, «Me Against The Music».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η Mαντόνα είναι πολύτεκνη μητέρα καθώς έχει δύο βιολογικά παιδιά τον 22χρονο Ρόκο, την 25χρονη Λούρδη και έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά.

Η κάτοχος 7 βραβείων Grammy παραδέχτηκε επίσης ότι το «δυσκολότερο» μέρος της δουλειάς για την επερχόμενη βιογραφική της ταινία είναι να «στριμώξει» όλη της τη ζωή «σε μια ταινία μεγάλου μήκους».

Αυτή την περίοδο η Madonna είναι σε σχέση με το μοντέλο Άντριου Νταρνέλ, ο οποίος είναι 41 χρόνια μικρότερός της.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η εκκεντρική σταρ:

 

Διαβάστε ακόμη: