Viral έγινε για ακόμη μία φορά η Madonna (Μαντόνα) με τις φωτογραφίες που «τόλμησε» να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα νέα πλάνα που δημοσίευσε η 63χρονη βασίλισσα της ποπ έτρωγε σούσι και πόζαρε σε στούντιο ηχογράφισης και οι πόζες της προκάλεσαν θετικά αλλά και αρνητικά αισθήματα στο κοινό, καθώς κάποιοι τις θεώρησαν «κουλ» ενώ κάποιοι άλλοι «προκλητικές».

Στις εν λόγω φωτογραφίες η Madonna φορά ένα δερμάτινο μπουφάν κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ποζάρει με τα πόδια ανοιχτά μπροστά σε ένα στούντιο ηχογράφησης και τρώει σούσι.

Μάλιστα γράφει στη λεζάντα, «η μουσική και το σούσι σώζουν τη ζωή μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Οι νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας, ως επί το πλείστον, προκάλεσαν τις θετικές αντιδράσεις πολλών εκ των θαυμαστών της, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως «την πιο ταλαντούχα γυναίκα στον κόσμο».

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά, με έναν χρήστη να σχολιάζει «ποιος αντικατέστησε την πραγματική Madonna;».

 

Πάντως, η βασίλισσα της ποπ απασχόλησε πρόσφατα (ξανά) τα ξένα Μέσα, αυτήν την φορά όχι γιατί ποζάρει γυμνή στην κρεβατοκάμαρά της ή επειδή η ζωή της ετοιμάζεται να γίνει ταινία, αλλά εξαιτίας των εφαρμογών που χρησιμοποιεί στο Instagram, για να φαίνεται νεότερη:

Αγνώριστη η Μαντόνα στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση