Τα ξένα Μέσα απασχολεί τον τελευταίο καιρό η Μαντόνα, αυτήν την φορά όχι γιατί ποζάρει γυμνή στην κρεβατοκάμαρά της ή επειδή η ζωή της ετοιμάζεται να γίνει ταινία, αλλά εξαιτίας των εφαρμογών που χρησιμοποιεί στο Instagram, για να φαίνεται νεότερη.

Χρήστες της πλατφόρμας, σχολιάζουν κάτω από κάθε φωτογραφία της πως «το έχει παρακάνει».

Άλλοι υποστηρίζουν ότι η βασίλισσα της ποπ μοιάζει με τις Καρντάσιαν, οι οποίες… φημίζονται για το υπερβολικό φώτοσοπ που χρησιμοποιούν στις φωτογραφίσεις τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Κάποια από τα σχόλια σε πρόσφατη φωτογραφία της ήταν τα εξής: «Είσαι ένα είδωλο, δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα φίλτρα και το ρετούς. Το λέω με αγάπη», της γράφει ένας χρήστης του Instagram, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ωχ Θεέ μου. Ακόμα κι η Μαντόνα πλέον, μοιάζει με τις Καρντάσιαν. Γιατί προσπαθείς να γίνεις μία Καρντάσιαν;».

Ωστόσο, η Madonna εθεάθη πριν μερικές ημέρες χωρίς τα αγαπημένα της φίλτρα και η πραγματική της εικόνα, απέχει κατά πολύ από αυτό που θέλει να παρουσιάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε πάει για δείπνο με τον γιο της Rocco Ritchie το Σαββατοκύριακο κι όσο κι αν προσπάθησε να αποφύγει τους παπαράτσι, εκείνοι κατάφεραν να τραβήξουν αρκετά στιγμιότυπα.

Στις φωτογραφίες, η 63χρονη τραγουδίστρια φοράει ένα μαύρο σύνολο και μαύρα γυαλιά, ενώ αρκετοί σχολίασαν την αλλαγή στο σώμα της, όπου φαίνεται να έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά αλλά και το πρόσωπό της, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Οι φωτογραφίες από την εν λόγω εμφάνιση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonnavibe)

Τα σχόλια πάντως, δεν δείχνουν να επηρεάζουν ιδιαίτερα την βασίλισσα της ποπ. Αν και έχει δεχτεί μεγάλη κριτική, εκείνη συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα φίλτρα του Instagram, αφού προτιμά την εικόνα της έτσι.