Στο εξώφυλλο του περιοδικού «Vanity Fair», για το τεύχος «Hollywood Issue», ποζάρει η Νικόλ Κίντμαν η οποία φέτος είναι υποψήφια για Όσκαρ (για πέμπτη φορά στην καριέρα της).

Το τεύχος «Hollywood Issue» του περιοδικού «Vanity Fair» κάθε χρονιά παραδοσιακά παρουσιάζει τους υποψήφιους για Όσκαρ ηθοποιούς.

Η Νικόλ Κίντμαν, όπως έχει ανακοινωθεί διεκδικεί το βραβείο Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της Λουσίλ Μπολ στην ταινία «Being the Ricardos» του Άαρον Σόρκιν.

Φορώντας ένα «καυτό» μίνι του οίκου Miu Miu η 55χρονη ηθοποιός «μαγνήτισε» τα βλέμματα όμως προκάλεσε και αντιδράσεις στο Twitter.

Στην κεντρική φωτογραφία η Νικόλ Κίντμαν φοράει μια μίνι φουστίτσα και αντίστοιχο τοπ.

Οι θαυμαστές της ηθοποιού «σοκάρονται» με την εικόνα της ηθοποιού και κατηγορούν το περιοδικό για «ακραίο» και «υπερβολικό φώτοσοπ». Οι αντιδράσεις είναι έντονες καθώς χρήστες υποστηρίζουν πως «είναι αδύνατον μια γυναίκα στα 54 της χρόνια να είναι έτσι όπως την παρουσιάζουν σε αυτές τις φωτογραφίες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Νικόλ Κίντμαν: Οι αντιδράσεις των θαυμαστών της για το «ακραίο» φώτοσοπ

«Καμία 54χρονη δεν έχει τέτοιο σώμα, ούτε καν η Νικόλ Κίντμαν. Γιατί, συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό στα περιοδικά;» αναρωτιέται μία γυναίκα στο twitter.