search

LIFESTYLE

Μαντόνα: Ποζάρει σεξουαλικά με μπουκάλια τσίλι και γλείφει το μπολ του σκύλου

Οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν ιδιαίτερα όταν η βασίλισσα της ποπ έγλειψε νερό από ένα μπολ σκύλου στο πάτωμα.

221112125352_maddona

Η Μαντόνα ξέρει πώς να προκαλεί συζητήσεις και να διχάζει τους φανς της. Η παρουσία της βασίλισσας της ποπ στα social media γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο «αμφιλεγόμενη», ειδικά μετά και το τελευταίο βίντεο όπου γλείφει νερό από το μπολ του σκύλου και ποζάρει αισθησιακά με διάφορα αντικείμενα, όπως μπουκάλια μουστάρδας και τσίλι.

Σε Instagram Reel, η 64χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με νέον λαχανί μπλουζάκι, κοντό μαύρο σορτς, διχτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνες over-the-knee μπότες.

Η Μαντόνα φωτογραφήθηκε αρχικά δίπλα σε μια μοτοσικλέτα και μετά σε μια αποθήκη τροφίμων, ωστόσο τα πράγματα παίρνουν περίεργη τροπή όταν ξεκινά να ποζάρει αισθησιακά με ένα μπουκάλι σως τσίλι και μουστάρδας. Εκείνο που έκανε, όμως, μεγαλύτερη εντύπωση στους φανς της ήταν η στιγμή που φαίνεται να γλείφει το μπολ νερού του σκύλου από το πάτωμα. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια περίεργη τροπή όταν άρχισε να ποζάρει σεξουαλικά με ένα μπουκάλι με σάλτσα τσίλι και μια μουστάρδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Το τελευταίο βίντεο της διάσημης τραγουδίστριας έρχεται μετά από μια σειρά αλλόκοτων ποστ στα social media που κάποιος φανς της βρήκαν «ενοχλητικά», αν και οι περισσότεροι δεν εξεπλάγησαν ιδιαίτερα, αναγνωρίζοντας απλώς το επιμελώς και σκόπιμα προβοκατόρικο στιλ που υιοθετεί όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: