Στην περαιτέρω διεύρνηση του χαρτοφυλακίου της στα αλκοολούχα ποτά μέσα από νέες συνεργασίες με διεθνείς οίκους προχωρά η Mantis Group. Οπως λέει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα συνολικά 9 προϊόντων στο πλαίσιο δύο νέων συνεργασιών.

Η πρώτη συνεργασία είναι με τον γαλλικό οίκο Marie Brizard και η δεύτερη με τον μεξικάνικο οίκο Orendain Destileria, καθώς και της επέκτασης της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από το 2019 με τον κουβανέζικο οίκο Cuba Ron.

Νέα αναγνωρισμένα προϊόντα

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κολτσίδας, Business Development Manager της Mantis Group «το χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών του Ομίλου μας συνεχίζει να μεγαλώνει δυναμικά, με νέα, υψηλής ποιότητας και διεθνούς αναγνώρισης προϊοντα, που είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσουν την καρδιά του ελληνικού κοινού. Είμαστε υπερήφανοι για τα νέα μέλη της «οικογένειάς» μας, αλλά και για τις συνεργασίες μας με εμβληματικούς οίκους, που έχουν χτίσει τη δική τους ιστορία και παράδοση στον κλάδο των αλκοολούχων. Η εμπιστοσύνη τους είναι μια ακόμη επιβεβαίωση του προφίλ αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας που χτίζει με συνέπεια ο Όμιλός μας, εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Η τεχνογνωσία, η πείρα και το εκτεταμένο μας δίκτυο, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχημένη πορεία των νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά».

Ο Όμιλος Mantis, τα τελευταία χρόνια επεκτείνει στρατηγικά τη δραστηριότητά του και στον τομέα της παραγωγής, επενδύοντας στην ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων, που ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών. Με την προσθήκη των οίκων Marie Bizard, Orendain Destileria, και Cuba Ron, εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό του με International Spirits, ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις κατηγορίες και περιστάσεις κατανάλωσης. Τα νέα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.