Από τον Μάιο του 2022 ακούγεται πως η Disney εργάζεται πάνω στην μεγάλη επιστροφή της λατρεμένης σειράς ταινιών Οι Πειρατές της Καραϊβικής, ετοιμάζοντας τελικά μια ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια που θα αντικαταστήσει τον Καπετάνιο Jack Sparrow του Johnny Depp.

Η Disney είχε αποφασίσει να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Depp μετά το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales του 2017 παρόλο που ταινία είχε χαρακτηριστεί ως η αρχή της τελικής περιπέτειας από τον σκηνοθέτη Joachim Rønning, με μια έκτη να είναι στα σκαριά. Όλα άλλαξαν όμως, το 2018 όταν έκανε το γύρο του διαδικτύου το δημοσίευμα της Amber Heard στην Washington Post στο οποίο παρουσίαζε τον εαυτό της ως θύμα ενδοικογενιακής βίας.

Μετά το τέλος της πολυσυζητημένης δίκης  για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους $50 εκατομμυρίων του Johnny Depp εναντίον της πρώην συζύγου του, ακουγόταν ότι η εταιρία προσπάθησε να τον φέρει πίσω ωστόσο, φαίνεται ότι ο γνωστός ηθοποίος του Χόλιγουντ είπε οριστικά όχι στο να υποδυθεί ξανά τον Καπετάνιο Τζακ Σπάροου καθώς και στο μεγάλο χρηματικό ποσό που θα του έφερνε η Disney (πάνω από 20 εκατομμύρια).

Τώρα, ο γνωστός insider της βιομηχανία Daniel ‘DanielRPK’ Richtman ήρθε να αποκαλύψει τι συμβαίνει στα παρασκήνια, εξηγώντας το πώς η Disney σκοπεύει να συνεχίσει τη σειρά. Σύμφωνα με τον Richtman, η νέα ταινία του αγαπημένου franchize δεν έχει ακυρωθεί και η Disney φιλοδοξεί να έχει ως πρωταγωνίστρια την Ayo Edebiri (The Bear), η οποία αναμένεται να παίξει μια χαρακτήρα που θα ονομάζεται απλώς Anne.

Επιπλέον, η Disney φαίνεται να αναζητά επί του παρόντος ένα “νεότερο” πλήρωμα πειρατών για να ηγηθεί της νέας περιπέτειας, η οποία περιγράφεται ως ένα κυνήγι για έναν κρυμμένο θησαυρό.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι τόσο καιρό ακούγεται πως η νέα αυτή εκδοχή των Πειρατών της Καραϊβικής θα είχε ως πρωταγωνίστρια τη σταρ της Barbie, Margot Robbie. Φαίνεται όμως πως το πλάνο αυτό βούλιαξε με την Disney να καταφεύγει στην επιλογή της Edebiri.

Η Disney δεν έχει δώσει κάποιο επίσημο σχόλιο μέχρι στιγμής.

Διαβάστε ακόμη: