Οι τουρίστες στην Ασία δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν πτήσεις μεγάλων αποστάσεων για να επισκεφθούν το Big Ben του Ηνωμένου Βασιλείου ή για να τραβήξουν μια φωτογραφία από το εμβληματικό κόκκινο διώροφο λεωφορείο του Λονδίνου.

Τώρα μπορούν να κάνουν το ίδιο στο Μακάο, το λεγόμενο Λας Βέγκας της Ασίας.

Το Londoner Macao, ένα πολυτελές θέρετρο καζίνο με θέμα τη Βρετανία στον κινεζικό κόμβο τυχερών παιχνιδιών, έκανε εγκαίνια πριν δυο μέρες.

Το θέρετρο λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά τα εγκαίνια καθυστέρησαν λόγω αυστηρών περιορισμών κατά της Covid-19 και των ταξιδιωτικών κανόνων.

Έχει αξία 2 δισ. δολαρίων και φιλοξενεί αντίγραφα εμβληματικών κτιρίων του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Παλάτι του Γουέστμινστερ, την επίσημη κατοικία του Βρετανού πρωθυπουργού στην οδό Ντάουνινγκ Στριτ 10, και το Σιντριβάνι Shaftesbury Memorial, μεταξύ άλλων.

Η Las Vegas Sands κατέχει το The Londoner Macao, μαζί με τα The Venetian Macao, The Parisian Macao, Sands Maco και The Plaza Macao & Four Seasons Hotel Macao και όλα βρίσκονται κατά μήκος της Λωρίδας Cotai.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να πάρουν μια γεύση από το Λονδίνο απολαμβάνοντας ένα απογευματινό τσάι εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων ή να μπουν στο κλασικό μαύρο ταξί για μια εικονική εμπειρία όπου ο David Beckham τους οδηγεί στα αγαπημένα του σημεία στην πόλη.

Διαβάστε περισσότερα