Μαθαίνω ότι, όπως με πληροφορούν καλά ενημερωμένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, σε έλεγχο που πραγματοποίησε Ανεξάρτητη Αρχή στις πρόσφατες οικονομικές καταστάσεις και ισολογισμούς πολύ γνωστής εισηγμένης τεχνικής εταιρίας του περίφημου πρώην Big 5 που έγινε πλέον Big 4 μετά την απόκτηση του Ακτωρα από την Ιντρακάτ, ανακάλυψε σημεία και τέρατα!

Κοινώς «μαϊμουδιές» ως προς το τελικό αποτέλεσμα, «φουσκώματα» και «ωραιοποιήσεις» προκειμένου να διαμορφώνεται προς το επενδυτικό κοινό μια στρεβλή – παραπλανητική εικόνα σχετικά με τα πραγματικά δεδομένα!

Το ζήτημα, στο βαθμό που ισχύει και επιβεβαιωθεί, είναι μείζον, καθώς εκ των πραγμάτων μετά τον σχετικό έλεγχο φέρεται να προκύπτει καραμπινάτη παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού, η οποία θα πρέπει να συνδυαστεί και με τις αγοραπωλησίες μετοχών από τους βασικούς μετόχους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κίνητρο και όφελος!

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν με το μείζον αυτό ζήτημα της παραπλάνησης του επενδυτικού κοινού έχει ασχοληθεί ή όχι η Επ. Κεφαλαιαγοράς, αλλά και τι προτίθεται να πράξει εφεξής, από τη στιγμή που το ζήτημα των «ωραιοποιημένων» ισολογισμών βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τον έλεγχο των Ανεξάρτητων Αρχών!

Διαβάστε περισσότερα