search

LIFESTYLE

Maestro: Το φινάλε από το σπίτι του Παπακαλιατη- Η μοναδική ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου

Οι πρωταγωνιστές του «Maestro» είδαν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο στο σπίτι του Παπακαλιάτη -Τι τους κέρασε

Maestro: Το φινάλε από το σπίτι του Παπακαλιατη

Με μεγάλη χαρά αγκάλιασαν οι τηλεθεατές τη σειρά «Maestro» που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και έριξε χτες βράδυ φινάλε για τον πρώτο κύκλο.

Η υπέροχη ατμόσφαιρα του μουσικού φεστιβάλ, η φωτογραφία και οι μοναδικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που χθες το βράδυ στις 22:40 στήθηκαν μπροστά από τις οθόνες για να απολαύσουν την αγαπημένη σειρά του Mega.

Την ίδια ώρα, πολλοί από τους πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Χαρούλα Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, η Στεφανία Γουλιώτη, συναντήθηκαν για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το φινάλε της σειράς.

Μάλιστα είδαμε πολύ απολαυστικά βίντεο στο Instagram. O Χριστόφορος Παπακαλιάτης, για παράδειγμα, κρατούσε ένα ταψί με πίτα και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο όλοι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και έχουν αποκτήσει και προσωπικές σχέσεις.

Λίγη ώρα πριν την προβολή του επεισοδίου, στην επίσημη σελίδα του Maestro στο Instagram, o ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία με το συμπρωταγωνιστές του γράφοντας «Εμείς είμαστε πανέτοιμοι 😍 Εσείς ;». Από τα πλάνα φαίνεται πως οι ηθοποιοί μαζεύτηκαν στο σπίτι του σκηνοθέτη και συγγραφέα της σειράς το οποίο είναι κινηματογραφικό και υπέροχα στολισμένο για τα Χριστούγεννα.

Maestro: Το φινάλε από το σπίτι του Παπακαλιατη

Χαρούλα Αλεξίου: Αποθεώθηκε που τραγούδησε στο φινάλε του Maestro

Στο ένατο και τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισαν ήταν η ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου. Ιδιαίτερα, τις εντυπώσεις των τηλεθεατών κέρδισε η σκηνή, κατά την οποία η ερμηνεύτρια τραγουδά στο φεστιβάλ των Παξών.

Η υπέροχη φωνή της αντήχησε και τραγουδώντας την «Προσευχή», συγκίνησε τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς έγινε πρώτο trend στο Twitter. Τα tweets των χρηστών υπήρξαν διθυραμβικά, καθώς αυτή είναι και η πρώτη φορά που η ερμηνεύτρια τραγουδά, ύστερα από την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του «Maestro» η Χαρούλα Αλεξίου ανέβασε στο Instagram το απόσπασμα από την ερμηνεία της, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Τίποτα δεν τελειώνει… Έχει μέλλον αυτή η ιστορία… όλοι έχουν!».

Διαβάστε ακόμη: