H Madonna και τα παιδιά της, εκτός από την Lourdes, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της solo έκθεσης ζωγραφικής του μεγάλου γιου της, Rocco Ritchie, που άνοιξε τις πόρτες της σε γκαλερί του Μαϊάμι.

Ο 23χρονος ζωγράφος παρουσίασε μία σειρά από έργα εμπνευσμένα απο τους αθλητές του μάι τάι και η 65χρονη μητέρα του έκανε ένα διάλειμμα από την περιοδεία της για να τον καμαρώσει από κοντά για την επιτυχία του.

Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την έκθεση.

Ντυμένη με ένα σμαραγδί κοστούμι και ένα καουμπόικο καπέλο, η Madonna πόζαρε αγκαλιά με τα παιδιά της, David, Mercy, Stella και Estere.

Ο Rocco ζωγραφίζει από όταν ήταν μικρός, καθώς η συγκεκριμένη τέχνη τον βοηθούσε, κατά δήλωσή του, να ξεφεύγει από την καθημερινότητα. Οι επιρροές του αλλάζουν ανά εποχή και αυτή την περίοδο εμπνέεται από τον David Hockney, τον Frank Auerbach και τον Francis Bacon. Στην αρχή της καριέρας του ο Rocco χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Rhed για να μην είναι προκατειλημμένο το κοινό απέναντί του.

Μετά από αρκετά χρόνια προστριβών ανάμεσά τους, η Madonna φαίνεται πως έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τον Rocco, κι αυτή είναι μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη και για τους δύο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Διαβάστε ακόμη: