Για πρώτη φορά μπαμπάς έγινε ο Macaulay Culkin, ο ηθοποιός που ως παιδί έμενε συνεχώς…«Μόνος στο σπίτι».

Το «παιδί θαύμα» από την σειρά ταινιών «Μόνος στο σπίτι» τώρα θα κυνηγάει το δικό του παιδί στο σπίτι καθώς αυτός και η σύντροφός του Brenda Song απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Πρώτη φορά μπαμπάς ο Macaulay Culkin

Η κοινή δήλωση του Macaulay Culkin που έγινε πρώτη φορά μπαμπάς και της συντρόφου του για τα ευχάριστα νέα ήταν λιτή και περιεκτική.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι» αρκέστηκαν να πουν για το μωρό τους που θα ονομάσουν Dakota Song Culkin.

Macaulay Culkin: Το «παιδί που έμενε μόνος στο σπίτι» έγινε μπαμπάς

Το όνομα του παιδιού δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς πηγή έμπνευσής τους ήταν η αδικοχαμένη αδελφή του Macaulay που πέθανε το 2008 όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο.

Το ζευγάρι πέρσι σε κοινή του συνέντευξη είχε παραδεχτεί πως θα ήθελαν να δημιουργήσουν οικογένεια και να αποκτήσουν μαζί παιδιά. «Το εξετάζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε τα ωράρια να ταιριάξουν» είπε πει τότε ο ηθοποιός ενώ η σύντροφός του είχε τονίσει: «Ο κόσμος δεν κατανοεί πόσο απίστευτα ευγενικός, πιστός, γλυκός και έξυπνος είναι. Ξέρει ποιος είναι και είναι 100% εντάξει με αυτό. Και για μένα αυτό είναι μια εξαιρετικά σέξι ποιότητα».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σετ της ταινίας Changeland στην Ταϊλάνδη το 2017 και έκτοτε είναι αχώριστοι ενώ τώρα υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.