Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του φέρεται να διανύει αυτήν την στιγμή ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης ο οποίος έγινε για πρώτη φορά «μπαμπάς».

Αυτός και η σύντροφός του, Γεωργία, απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ το χαρμόσυνο γεγονός για το ζευγάρι αποκάλυψε, μέσω της εκπομπής της χθες, η Δανάη Μπάρκα.

«Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα, ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του» είπε η παρουσιάστρια.

Ορφέας Αυγουστίδης: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και ο Ορφέας Αυγουστίδης φαίνεται να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή του τώρα που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός προτιμά να «προστατεύει» τις προσωπικές του σχέσεις από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και είναι πολύ λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί, ενώ η σύντροφός του δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάματος.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.