Ο Pharrell Williams είναι πλέον ο καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών της Louis Vuitton, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Ο 49χρονος τραγουδιστής θα αντικαταστήσει τον Virgil Abloh, ο οποίος πέθανε το 2021 σε ηλικία 41 ετών.

Το στιλ του Pharrell Williams αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην urban κουλτούρα και την πολυτέλεια και η σχέση του με τη μόδα, εκτός από πήρε «σάρκα και οστά» το 1993 με το brand A Bathing Ape, με τον Ιάπωνα σχεδιαστή Nigo.

Χάρη στο γούστο και το ειλικρινές του όραμα, ο William έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας όπως Chanel, Moncler και φυσικά Louis Vuitton. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει σειρά γυαλιών και στη συνέχεια κοσμημάτων.

Πλέον, ο Pharrell Williams είναι υπεύθυνος για όλες τις ανδρικές συλλογές της Louis Vuitton και ο κόσμος της μόδας ανυπομονεί να ανακαλύψει τις δημιουργίες του, δίνοντας ραντεβού στην εβδομάδα μόδα στο Παρίσι, τον Ιούνιο.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του Pharrell Williams με την Louis Vuitton

Η Louis Vuitton ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας και μέσω social media, αναρτώντας φωτογραφία του καλλιτέχνη, με τον οποίο μοιράζονται κοινό όραμα.

«Ο Pharrell Williams είναι ένας οραματιστής του οποίου τα δημιουργικά σύμπαντα επεκτείνονται από τη μουσική στην τέχνη και στη μόδα, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως παγκόσμιο πολιτιστικό είδωλο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο σπάει τα όρια στους διάφορους κόσμους που εξερευνά, ευθυγραμμίζεται με την ιδιότητα της Louis Vuitton ως οίκου πολιτισμού, ενισχύοντας τις αξίες της καινοτομίας, του πρωτοποριακού πνεύματος και της επιχειρηματικότητας», ανέφερε ο οίκος.

«Χαίρομαι που καλωσορίζω τον Pharrell πίσω στο σπίτι μας, μετά τις συνεργασίες μας το 2004 και το 2008 για τη Louis Vuitton, ως τον νέο μας Δημιουργικό Διευθυντή για τις ανδρικές συλλογές. Το δημιουργικό του όραμα πέρα από τη μόδα θα οδηγήσει αναμφίβολα τη Louis Vuitton προς ένα νέο και πολύ συναρπαστικό κεφάλαιο», δήλωσε ο Pietro Beccari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton.

Διαβάστε ακόμη: