Μας έχουν πραγματικά κουράσει οι Μπακοκαυμενάκηδες και τα φερέφωνα τους, που στην κυριολεξία μέσα από έναν φαύλο κύκλο στον οποίο έχουν περιέλθει, επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια!!!

Λόγια του αέρα, δήθεν καταγγελίες χωρίς βάση, ζητήματα γνωστά στους πάντες, που λόγω απόγνωσης τα επαναφέρουν στην επικαιρότητα και επιχειρούν να κατευθύνουν και να χειραγωγήσουν τις αρμόδιες αρχές της Κεφαλαιαγοράς, οι οποίες λόγω γνώσης και συσσωρευμένης εμπειρίας …δεν τσιμπάνε στα προβοκατόρικα δημοσιεύματα των νοσηρών επικοινωνιακών εγκεφάλων και τις μηχανορραφίες του Σάκη, του Λώρενς της Αραβίας (αλήθεια γιατί τον ψάχνουν τον Εξάρχου κάτι …κελεμπίες από τα Εμιράτα) και των Αρκάδων «εφοπλιστών» (ως γνωστόν στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι)!

Ξαφνικά …ανακάλυψαν την «μυστική συμφωνία» Ολλανδών και Λεωνίδα Μπόμπολα, για την οποία έχουν γράψει μέχρι και τα Νέα από το Κάτω Σούλι!!!

Η δυσάρεστη πραγματικότητα για τον Σάκη, τους Μπακοκαυμενάκηδες και τον γόη- μπον βιβέρ – τεχνοκράτη των Εμιράτων (αλήθεια τι εκκρεμότητες έχει αφήσει στους Άραβες και τον αναζητούν απεγνωσμένα;) είναι ότι κατέχουν κοντά στο 30% των μετοχών του Ελλάκτωρα και οι Ολλανδοί δεν τους αφήνουν ούτε να περάσουν την πόρτα του Ομίλου!

Και επιπροσθέτως, όσα λεφτά κι αν διαθέτουν, η Reggeborgh έχει πολλά παραπάνω, με τα οποία αγοράζει (ή έχει ήδη αγοράσει) μετοχές και μετά βεβαιότητας η παρά φύση παρέα της πρώην διοίκησης και των ενασχολούμενων με το τράνζιτ πετρέλαιο στον περσικό κόλπο δεν πρόκειται ποτέ να βρουν τα αδιάθετα που ψάχνουν για να συμπληρώσουν το πολυπόθητο 33,4% του μετοχικού κεφαλαίου!

Είναι επομένως αντιληπτό, πως μόνη τους διέξοδος είναι η πώληση και η αποχώρηση! Γιατί αδιαμφισβήτητα ο εγκλωβισμός κοστίζει…

Θα μπορούσαν, για παράδειγμα, τα λεφτά που έχουν εγκλωβίσει στον Ελλάκτωρα να τα είχαν σπρώξει στην ΔΕΗ!

Γι αυτό πιέζουν, γι’ αυτό μετέρχονται συγκεκριμένων διαδικασιών, γι αυτό χρησιμοποιούν συγκεκριμένα media και «λόμπι επικοινωνιολόγων» (συνεταιράκια με τους τραπεζίτες των κακουργημάτων) που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη δουλειά και «πουλάνε» δήθεν παρέμβαση και επιρροή!

Και πολύ φοβάμαι πως όπως πάνε οι Μπακοκαυμενάκηδες, όχι μόνο δεν θα πιάσουν καλή τιμή από τους Ολλανδούς για τις υπό πώληση μετοχές τους, αλλά στο τέλος θα μείνουν με τον Μουτζούρη στο χέρι…