Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να ενισχυθεί και να παρουσιάσει ένα διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ την επόμενη σεζόν. Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ επιδιώκουν να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για έξοδο στο Champions League, πιθανότητες που αυξήθηκαν μετά τις συνεχόμενες γκέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει καλά πως η ομάδα του θα πρέπει να προχωρήσει σε πολλές και ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου να επιστρέψει στην… κορυφή και στις επιτυχίες.

Για αυτόν τον λόγο αν και ακόμα δεν βρισκόμαστε στις αρχές του Μάη, οι reds έχουν ήδη βρει τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους και υπάρχουν καθημερινές διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, πρόθεση του Κλοπ είναι να φρεσκάρει την μεσαία και την επιθετική γραμμή της ομάδας του, θεωρώντας πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι σε αυτές τις θέσεις.

Για αυτόν τον λόγο φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος και μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες από την Λέστερ, με το συμβόλαιο του να τελειώνει.

Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που αν έρθει στο Άνφιλντ, θα προσφέρει αρκετά στην ομάδα του Κλοπ. Έτσι θεωρεί ο Γερμανός κόουτς τουλάχιστον και για αυτό πιέζει για την μεταγραφή του.

Από την άλλη ο ΜακΆλιστερ φαίνεται να έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση της Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία.

Τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί και η λίστα των παικτών που θα αποχωρήσουν από τη Λίβερπουλ. Σε αυτήν μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στην Αγγλία, δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ο Κώστας Τσιμίκας τον οποίο οι «κόκκινοι» συζητούν να παραχωρήσουν με ένα ποσό που θα φτάσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα