Τον τρόμο βίωσαν δύο γυναίκες στην Πέλλα όταν δράστες μπήκαν στο σπίτι της μίας και τις λήστεψαν.

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει την πορεία των πέντε δραστών με το όχημα που έκλεψαν από τη μία εκ των δύο γυναικών, λίγο μετά τη ληστεία.

«Είμαι τρομοκρατημένη, είμαι μουδιασμένη, είναι σαν να ζω σε άλλο κόσμο και πλανήτη, δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο» λέει η 64χρονη στην κάμερα του Live News που τα ξημερώματα της Παρασκευής πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ. Η οικογένεια της 64χρονης εκείνο το βράδυ έλειπε και κάλεσε μία φίλη της να τη φιλοξενήσει. «Άκουσα θόρυβο αλλά επειδή φύσαγε εκείνη τη μέρα δεν έδωσα σημασία» εξήγησε.

Ληστεία στην Πέλλα: Η γυναίκα θύμα ληστείας σοκάρει με την περιγραφή της

Ήταν αργά και οι δύο γυναίκες ξάπλωσαν σε διαφορετικά δωμάτια να κοιμηθούν. Η φίλη της 64χρονης ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο και σηκώθηκε να ελέγξει. «Κατά τις 03.15 που είδε το ρολόι της, άκουσε τον θόρυβο που έσπασαν το παραθυράκι από το WC, άναψε το φως και άνοιξε την πόρτα. Εκείνη την ώρα έβαζε το πόδι του ο ένας μέσα» συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Την φίμωσε στο στόμα, την πήρε, την έσυρε στον καναπέ. Εκείνη την ώρα μπήκε κάποιος, μου έκλεισε το στόμα και μου λέει ”σσσ, μην μιλάς”». Επί μία ολόκληρη ώρα οι πέντε δράστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου έψαχναν για χρήματα και κοσμήματα, με τις δύο γυναίκες να είναι δεμένες και φιμωμένες στο υπνοδωμάτιο.

«Ήταν ντυμένοι στιλ σεκιούριτι, με full face, με γάντια, με απειλούσαν, έλεγαν ”πού είναι τα λεφτά;”, ”δώσε μας τα λεφτά”. Βρήκανε κάποια χρήματα σε πορτοφόλι, πήρανε κάποια ρολόγια, τα πάντα, ό,τι βρήκανε» συμπλήρωσε για τους δράστες οι οποίοι στη συνέχεια πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και αποχώρησαν με το όχημα της 64χρονης.

«Βγήκα, άρχισα να φωνάζω βοήθεια, δεν με άκουσε κανείς» τόνισε η 64χρονη η οποία έχει πέσει θύμα ληστείας άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, με την ίδια να ζει πια με τον φόβο αυτόν. Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της 64χρονης Αντώνης Ξυλουργίδης: «Η αγριότητα με την οποία λειτούργησαν οι δράστες δείχνει ανθρώπους που έδρασαν με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Αναμένουμε από τις Αρχές τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους».

«Μου φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Με έδεσαν στο κρεβάτι, στα χέρια και στα πόδια. Μου έκοψαν την ανάσα. Έπαθα κρίση πανικού. Προσπάθησα να συνεργαστώ για να παραμείνω ζωντανή», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: