Η Αλ Χιλάλ «χρυσώνει» τον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και να «απαντήσει» στο «αντίπαλο δέος» την Αλ Νασρ που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η «Mundo Deportivo», αναφέρει πως οι 18 φορές πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 300 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Λιονέλ Μέσι για να κερδίσουν την υπογραφή του ενόψει καλοκαιριού.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως σημαντικό ρόλο στη υπόθεση θα παίξει η σχέση του Αργεντινού με την πλευρά των Σαουδαραβών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος είναι πρεσβευτής τουρισμού της χώρας και συνεργάτης της σχετικής ιστοσελίδας, «Visit Saudi».

Επιπλέον γίνεται λόγος και για τις «βλέψεις» της χώρας σε ενδεχόμενη συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030 μαζί με Αίγυπτο και Ελλάδα, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι να παίζουν σημαντικό ρόλο ως προς την διαφήμιση του «προϊόντος», με την Αλ Νασρ ωστόσο να διαψεύδει πως υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο του Πορτογάλου.

Ο «πούλγκα» που τον περασμένο μήνα έφτασε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου φορώντας το περιβραχιόνιο της εθνικής Αργεντινής, μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συμφωνίας τους βρίσκονται σε καλό επίπεδο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να το επιβεβαιώνει.

Διαβάστε ακόμη: