Η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή της ότι «δεν ενδιαφέρεται» να βγει ξανά ραντεβού ούτε να κάνει σχέση με κάποιον.

Το 58χρονο supermodel των 90s, που έχει παντρευτεί μια φορά στο παρελθόν, παραδέχτηκε ότι «δεν ήθελε πια να κοιμάται με κανέναν» σε μια νέα ειλικρινή συνέντευξη στους Sunday Times. Πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού «The Sunday Times Style» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον τίτλο «Super Nova», ενώ φωτογραφήθηκε σε ασπρόμαυρο φόντο.

Η σταρ της βιομηχανίας της μόδας, η οποία πρόσφατα μίλησε για τις εξαντλητικές δίαιτες που ακολουθούσε στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, δήλωσε για μια πιθανή νέα σχέση: «Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει δίπλα μου».

Το top model από τον Καναδά δήλωσε ότι η τελευταία της πραγματική σχέση έληξε «σίγουρα πριν από το Cool-Sculpting», στο οποίο υποβλήθηκε από το 2015 έως το 2016.

Το μοντέλο από τότε έχει μιλήσει ανοιχτά κατά της συγκεκριμένης θεραπείας, η οποία την παραμόρφωσε και επηρέασε την αυτοπεποίθησή της τα τελευταία χρόνια.

Ο γάμος και οι σχέσεις της Λίντα Εβαντζελίστα

Η Λίντα Εβαντζελίστα μίλησε ακόμη για τον γάμο της με τον Gerald Marie, ο οποίος ξεκίνησε το 1987. Το ζευγάρι, το οποίο είχε 15 χρόνια διαφορά ηλικίας, παρέμεινε μαζί μέχρι το 1993.

Η 58χρονη έδωσε μια μικρή εικόνα για τη σχέση της με τον πρώην επιχειρηματία, ο οποίος έκτοτε έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση από πολλά άτομα.

«Ήμουν ανίδεη. Εντελώς ανίδεη… έπρεπε να υπάρχει κάτι ελκυστικό για να πέσεις», είπε.

Το μοντέλο είχε κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της ότι την κακοποίησε σωματικά κατά τη διάρκεια της μίνι σειράς «The Super Models» της Apple TV+, η οποία έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν είπε σε κανέναν για την κακοποίηση που υπέστη εκείνη την εποχή, καθώς «φοβόταν» και «δεν ήξερε» αν κάποιος άλλος γνώριζε. Είπε ότι ξόδεψε τα χρήματα που κέρδισε από το μόντελινγκ «βγαίνοντας» από τον γάμο της» καθώς «ήταν τα πάντα» για εκείνη.

Μετά το διαζύγιό της, αρραβωνιάστηκε με τον Kyle MacLachlan το 1995 ενώ πήραν χωριστούς δρόμους τρία χρόνια αργότερα.

Έβγαινε ακόμη με τον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Fabien Barthez μέχρι το 2002, και παρόλο που το ζευγάρι σχεδίαζε να κάνει οικογένεια το 1999, το μοντέλο είχε μια αποβολή.

Το μοντέλο αργότερα έκανε έναν γιο, τον Augustin James, 17 ετών σήμερα, με τον Γάλλο μεγιστάνα Francois-Henri Pinault, με τον οποίο έβγαινε για τέσσερις μήνες από το 2005 έως το 2006.

Το 2011, το μοντέλο μήνυσε τον 61χρονο Pinault, για την επιμέλεια του παιδιού, σύμφωνα με τους Sunday Times. Η Εβαντζελίστα μοιράστηκε ότι η σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της και της συζύγου του, της ηθοποιού Σάλμα Χάγιεκ, έκτοτε έχει βελτιωθεί και τα πράγματα «έχουν δουλέψει».

Διαβάστε ακόμη: