Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να έχει βρει «παρηγοριά» μετά τον χωρισμό του με την Καμίλα Μορόνε στην αγκαλιά της Τζίτζι Χαντίντ και η πρώτη τους φωτογραφία, όπως φαίνεται, τα επιβεβαιώνει!

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από την πενταετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Οι δυο τους έδωσαν το παρών μαζί σε ένα πάρτι το Σάββατο στη Νέα Υόρκη.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως οι δυο τους «το προχωράνε αργά και σταθερά» και μέχρι στιγμής, η σχέση τους είναι πιο… ελεύθερη, με κανέναν από τους δύο να μη ζητάει αποκλειστικότητα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Τζίτζι Χαντίντ έκλεψε το ενδιαφέρον του ηθοποιού, καθώς είναι η μεγαλύτερη από όλες τις προηγούμενες συντρόφους του. Ειδικότερα, το μοντέλο βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας της, γεγονός που φαίνεται να «σπάει» το «μοτίβο των 25» που ακολουθεί ο Ντι Κάπριο με τις συντρόφους του.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Us Weekly ανέφερε πως πηγή από το κοντινό περιβάλλον του οσκαρικού ηθοποιού είχε δηλώσει: «Ο Λίο έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Τζίτζι, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον». Τελικά, η πραγματικότητα διαφέρει.

 

Διαβάστε ακόμη: