Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Καμίλα Μορόνε αποφάσισαν να τελειώσουν την σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια μαζί, σύμφωνα με το People.

Πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο δεν είναι πλέον μαζί, ωστόσο δεν αναφέρθηκε ο λόγος που το πρώην ζευγάρι τράβηξε διαφορετικούς δρόμους.

Οι δυό του τελευταία φορά που απαθανατίστηκαν μαζί ήταν το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Χώρισαν Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Καμίλα Μορόνε μετά από 4 χρόνια σχέσης

Δεν είναι σαφές πότε το ζευγάρι χώρισε επίσημα, αλλά ο Ντι Κάπριο εθεάθη φέτος το καλοκαίρι να κάνει μόνος του διακοπές στην Ευρώπη.

Ντι Κάπριο και Μορόνε γνωρίστηκαν το 2017 όταν το μοντέλο ήταν μόλις 20 ετών.

Όπως αναφέρει πηγή στο «In Touch», ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του, Καμίλα Μορόνε, χώρισαν μετά από μια «δύσκολη στιγμή» στη σχέση τους.

«Ο Λίο και η Καμίλα είχαν μερικά διαλείμματα τους τελευταίους μήνες. Είναι θέμα να αποφασίσουν αν θα το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν θα το αφήσουν να πεθάνει», συνεχίζει η ίδια πηγή και προσθέτει: «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

Οι εκπρόσωποι του 47χρονου ηθοποιού και του 25χρονου μοντέλου δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση ακόμα.

Το πρώην ζευγάρι -που είχε 23 χρόνια διαφορά ηλικίας- άρχισε να βγαίνει το 2017.

Φωτογραφήθηκε να φεύγει από το σπίτι της στο Λος Άντζελες τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Έκτοτε, το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί από τους παπαράτσι να κάνει καθημερινές βόλτες και να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες, αλλά ήταν πολύ προσεκτικοί στο να εμφανίζονται μαζί.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα.

Από το 2000 έως το 2005 ήταν με τη Ζιζέλ, ενώ από το 2006 έως το 2011 είχε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι. Το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από την Γερμανία Τόνι Γκαρν. Το 2015 είχε σχέση με την Κέλι Ρόρμπαχ, ενώ από το 2016 έως το 2017 με την Δανή καλλονή Νίνα Αγκντάλ.

 

 

Διαβάστε ακόμη: