search

ΣΠΟΡ

«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», «νικητής» ο… Παναθηναϊκός

Η «μονομαχία» μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έληξε ισόπαλη (0–0), αφήνοντας με το… παράπονο αμφότερες τις ομάδες και βρίσκοντας τον Παναθηναϊκό, βαθμολογικά κερδισμένο.

Ολυμπιακός, ΑΕΚ.

Δεν είχε νικητή, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το σπουδαίο ντέρμπι έληξε 0–0, με την «ένωση» να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά να μην κατορθώνει να σκοράρει.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να μην απέδωσαν στο μέγιστο, ωστόσο, επίσης είχαν σημαντικές στιγμές για να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα. Μάλιστα, ακυρώθηκε και γκολ του Χάμες Ροτρίγκες, καθώς ο Γιώργος Μασούρας βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, πριν από την ασίστ.

Ύστερα από το αποψινό αποτέλεσμα, η ΑΕΚ έφτασε τους 29 πόντους και ο Ολυμπιακός τους 25, με τη διαφορά των δύο ομάδων να διατηρείται στους τέσσερις βαθμούς. Κερδισμένος ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται στο +8 από την ΑΕΚ και το +12 από τον Ολυμπιακό, στη διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Άβιλα (89’ Αγκιμπού Καμαρά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (61’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ (82’ Βρουσάι), Χάμες (89’ Φορτούνης), Μπακαμπού (82’ Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Aθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα (81’ Μάνταλος), Άμραμπατ (75’ Φαν Βέερτ), Αραούχο, Γκαρσία.

Διαβάστε ακόμη: