Η Lana Del Rey ξάφνιασε τους θαυμαστές της αυτήν την εβδομάδα, όταν παντρεύτηκε έναν ξεναγό με το όνομα Jeremy Dufrene, μόλις έναν μήνα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Η τραγουδίστρια, ηλικίας 39 ετών, η οποία φέρεται να έχει περιουσία που ανέρχεται σε 30 εκατομμύρια δολάρια, αντάλλαξε όρκους σε μια υπαίθρια τελετή στη Λουιζιάνα, στον ίδιο βάλτο, όπου ο 49χρονος Dufrene προσφέρει τις διάσημες περιηγήσεις του με βάρκα. Το ζευγάρι είχε πρωτοεμφανιστεί μαζί τον Αύγουστο, λίγο πριν την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο φεστιβάλ Leeds.

Αν και το ζευγάρι όπως έσπευσαν να σχολιάσουν αρκετοί φαίνεται να είναι αταίριαστο, οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και πέντε χρόνια, αλλά ο έρωτάς τους αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα.

Ο Jeremy είναι πατέρας δύο παιδιών και εργάζεται ως ξεναγός στο Arthur’s Air Boat Tours, μια μικρή επιχείρηση στην κοινότητα Des Allemands της Λουιζιάνα. To προφίλ του στο Instagram είναι ιδιωτικό, αλλά φαίνεται πώς έχει συγκεντρώσει σχεδόν 5.000 ακόλουθους.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί στο φεστιβάλ του Leeds τον Αύγουστο, ενώ αργότερα εθεάθησαν να κάνουν ψώνια στο εμβληματικό πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου και να δειπνούν σε μια τοπική παμπ.

Μια αναδρομή στα social media τους αποκαλύπτει ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2019, όταν η Lana είχε παρακολουθήσει μία από τις περιηγήσεις του με βάρκα. Η τραγουδίστρια βρισκόταν τότε στη Λουιζιάνα για μια συναυλία στο φεστιβάλ BUKU Music + Art Project.

Ο Jeremy, από την πλευρά του, ανάρτησε εκείνο το διάστημα μια φωτογραφία τους γράφοντας: «Ποτέ δεν ξέρω ποιον μπορεί να συναντήσω στις περιηγήσεις μου, αλλά είναι πάντα ευχάριστο να σε έχω @lanadelrey».

Αν και η Lana πέρασε υπέροχα στην περιήγηση του Jeremy, τότε δεν υπήρξε κάποια ρομαντική σπίθα μεταξύ τους. Έξι μήνες αργότερα, ξεκίνησε να βγαίνει με τον ηθοποιό και αστυνομικό Sean Larkin, αλλά η σχέση τους έληξε με την αρχή της πανδημίας του COVID-19.

Ακολούθησε μια σύντομη σχέση με τον τραγουδιστή Clayton Johnson, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε γρήγορα πριν τον χωρισμό τους το 2021. Έκτοτε, είχε σύντομες σχέσεις με τον Jack Donoghue των Salem και τον μουσικό Evan Winiker.

Η Lana ξανασυναντήθηκε με τον Jeremy τον Μάιο του 2024, όταν βρέθηκε στη Λουιζιάνα για το φετινό Hangout Fest. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, η ίδια και οι φίλοι της συμμετείχαν ξανά σε μια από τις περιηγήσεις του Jeremy. Ο Jeremy, που δουλεύει ως καπετάνιος στο Arthur’s Air Boat Tours από το 2015, έχει γίνει γνωστός στην περιοχή για τις τολμηρές περιπέτειές του στον βάλτο και έχει ξεναγήσει διασημότητες όπως η Kate Hudson, η Emma Roberts και ο ηθοποιός Glen Powell.

Η Lana, γνωστή για το «προσγειωμένο» στιλ ζωής της, αναζητούσε πάντα έναν πιο ταπεινό και ώριμο σύντροφο. Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar είχε αποκαλύψει ότι είχε χωρίσει με κάποιον επειδή δεν εκτιμούσε το ταπεινό σπίτι της. Όπως είπε: «Είχαμε κάποιους καβγάδες για το σπίτι. Μερικοί άνθρωποι δεν το κατάλαβαν».

Και μπορεί πολλοί να σχολιάζουν ήδη αρνητικά τη… μικρή περιουσία του συζύγου της, όμως εκείνος δηλώνει περήφανα πως διαθέτει ένα σπίτι με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια στην περιοχή Des Allemands, αξίας περίπου 340.000 δολαρίων, όπου μεγάλωσε τα τρία του παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Gina.

Διαβάστε ακόμη: