Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, αναφέρθηκε στην φράση του ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ από ροκ μπάντα μεταβάλλεται σε ποπ συγκρότημα», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποτελούσε επίθεση προς τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την επικράτηση του.

Ο κ. Κούλογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «η επικράτηση Κασσελάκη είναι πρωτοφανές φαινόμενο και δεν αποδίδεται σε εξωτερικούς παράγοντες», απαντώντας στο ερώτημα αν ενστερνίζεται και ο ίδιος τις κατηγορίες ότι ο Κασσελάκης ήρθε «φυτευτός» για να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον διαλύσει.

«Η επικράτηση του οφείλεται στη μεγάλη κρίση που περνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτοί που έχασαν στον ΣΥΡΙΖΑ, έχασαν από δικά τους λάθη», υπογράμμισε ο κ. Κούλογλου στη συνέχεια. «Ήταν μια εξέγερση της βάσης απέναντι στην κομματική γραφειοκρατία», πρόσθεσε.

«Ο Κασσελάκης δεν αναφέρει τη λέξη Αριστερά»

«Ο καινούριος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναφέρει τη λέξη Αριστερά. Ο Κασσελάκης θέλει να φτιάξει ένα νέο κόμμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεχομένως με το ίδιο όνομα, τα ίδια γραφεία, την ίδια χρηματοδότηση, αλλά με διαφορετική φυσιογνωμία», τόνισε ο κ. Κούλογλου.

«Ο νέος Πρόεδρος χρειάζεται μια περίοδο χάριτος προκειμένου να διαμορφώσει και να εκφράσει τις πολιτικές του θέσεις. Μια δυο φορές που επιχείρησε να το κάνει έως τώρα υπέπεσε σε λάθη», εκτίμησε ο κ. Κούλογλου.

Απαντώντας στο ερώτημα αν ο ίδιος πιστεύει ότι ο κ. Κασσελάκης μπορεί να κερδίσει τον κ. Μητσοτάκη όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, απάντησε ότι υπάρχουν δυο δεδομένα, «ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη είτε θα κάνει το άλμα προς τα εμπρός και θα κερδίσει τον Μητσοτάκη, είτε θα κάνει το άλμα στο κενό…».

Τέλος, ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτήρισε αστειότητες τα όσα ακούστηκαν περί υπονόμευσης του Τσίπρα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη: