Όταν ένας τραπεζικός λογαριασμός διαθέτει μερικά εκατομμύρια, δεν μπορεί στο πορτοφόλι του κατόχου του να βρίσκεται μια συνηθισμένη πιστωτική κάρτα. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι άνθρωποι της εταιρείας Billionaire, που έσπευσαν να δώσουν στυλ στο άχαρο αυτό κομμάτι πλαστικού.

Η φίρμα πολυτελείας, η οποία διευθύνεται από τον όμιλο φιλοξενίας Majestas, στρατολόγησε την εταιρεία πολυτελών καρτών Insignia και τη διάσημη για τα ρολόγια της Jacob & Co. για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή νέα πιστωτική κάρτα για μια επιλεγμένη ομάδα πελατών.

Με την εύστοχη ονομασία Billionaire Card, η διαμαντένια Visa σχεδιάστηκε για έναν κύκλο ανθρώπων με «σημαντική καθαρή αξία». Συνδρομητής μπορεί να γίνει κάποιος μόνο με πρόσκληση, ενώ ο αριθμός των καρτών έχει σκόπιμα περιοριστεί στις 150 για να διατηρηθεί η αποκλειστικότητα.

Πέρα από τα προνόμια που προσφέρει, η ίδια η κάρτα είναι ίσως το καλύτερο κομμάτι του πολυτελούς «πακέτου». Για να αποδοθεί ιδανικά ο ελιτ χαρακτήρας αλλά και η απαιτούμενη λάμψη, η Insignia απευθύνθηκε στην Jacob & Co.. Η αμερικανική εταιρεία, η οποία χαίρει της ιδιαίτερης εκτίμησης του Κριστιάνο Ροναλντο, δημιούργησε ένα εκθαμβωτικό αξεσουάρ που μοιάζει περισσότερο με κόσμημα παρά με πιστωτική κάρτα.

Η μεταλλική κάρτα είναι επίχρυση και διακοσμημένη με ένα σετ εντυπωσιακών διαμαντιών pavé, που θα κάνουν τα POS να υποκλίνονται σε κάθε συναλλαγή. Διαθέτει επίσης μοτίβα αστεριών, μια μαργαριτάρένια λεπτομέρεια και το λογότυπο Jacob & Co.

Ο κάτοχος κάθε τέτοιας κάρτας αποκτά πρόσβαση σε εμπειρίες και εκδηλώσεις που θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Η Billionaire έχει συνεργαστεί με επωνυμίες όπως η Aston Martin και η Riva, εξασφαλίζοντας ότι τα μέλη της θα απολαμβάνουν προνομιακή είσοδο σε συναυλίες, επιδείξεις μόδας, αθλητικές εκδηλώσεις και κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Super Bowl, η Εβδομάδα Μόδας, ακόμα και τα Όσκαρ.

Οι συνδρομητές θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τις αποκλειστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η μητρική Majestas αλλά και θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα πέντε exclusive club της Billionaire σε όλο τον κόσμο. Τέλος, οι 150 τυχεροί θα προσκληθούν να περάσουν τις διακοπές τους στο Billionaire Resort and Retreat στο Μαλίντι της Κένυα.

Η Insignia έχει επίσης να προσθέσει ακόμη μια σειρά από προνόμια. Με την εφαρμογή κρατήσεων από την Insignia Jets οι κάτοχοι της κάρτας αποκτούν προτεραιότητα πρόσβασης σε ενοικιάσεις ιδιωτικών τζετ, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν προνομιακές τιμές στα ξενοδοχεία της Luxury Hotel Collection. H κάρτα αναμένεται να λανσαριστεί σε μια υπερπολυτελή εκδήλωση στο Billionaire Venue στο Ντουμπάι, αυτόν το Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμη: